Italijos parlamento deputatė Sara Cunial pareikalavo suimti „vakcinacijų nusikaltėlį“ Bilą Geitsą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-30 14:00:00, skaitė 1807, komentavo 6

Italijos parlamento deputatė Sara Cunial pareikalavo suimti „vakcinacijų nusikaltėlį“ Bilą Geitsą

Italijos parlamento posėdyje deputatė Sara Cunial pareikalavo suimti Bilą Geitsą ir „ištirti jo nusikaltimus prieš žmogiškumą“ (12, 3).

„Deep State (giluminė valstybė)“, dar vadinami „pasaulio pinigų šeimininkais“ (4), slepia nuo mūsų jiems nepalankią informaciją jų kontroliuojamose MIP, todėl apie Italijos parlamento narės Sara Cunial kalbą, pasakytą gegužės 14 dieną, aš sužinojau tik vakar. Pagrindines jos pasakytas mintis surankiojau iš trijų nurodytų publikacijų.

Ši narsi parlamentarė, atstovaujanti Romos miestą ir priklausanti mišriai frakcijai, parlamento posėdyje pakvietė savo kolegas atsisakyti bet kokų planų dėl privalomos vakcinacijos nuo COVID-19.

„Tokios korumpuotų elitų pastangos yra skatinamos giluminės valstybės“, - pasakė deputatė, nurodydama Bilą Geitsą, kaip vieną iš pagrindinių vakcinacijos ir pandemijos kaltininkų, kuris kelis dešimtmečius vykdė depopuliacijos ir diktatoriškos globalios kontrolės politiką.

Deputatė milijardierių kaltino milijonų Afrikos moterų sterilizacija, pusės milijono vaikų suparalyžiavimu po vakcinacijos nuo poliomielito Indijoje. Ji griežtai kritikavo kovos su koronavirusu priemones. Jos žodžiais izoliacija tarnauja globalistinei dienotvarkei, o italai buvo kankinami „melagingo mokslo inkvizicija“. Jos žodžiais su karantinu buvo „išprievartauta vaikų dvasia“ „tokiu būdu teisė į mokslą bus suteikta tik su apyranke, kad jie įprastų prie bandomojo periodo, kad jie priprastų prie vergovės ir prievartos“. To tikslas-pilna kontrolė. Absoliutus viešpatavimas žmonių, paverstų jūrų kiaulytėmis ir vergus, pažeidžia nepriklausomybė ir sąžinės laisvę.

Buvo bandymų nutraukti jos kalbą, bet deputatė pasakė: „juk laisvame parlamente kiekvienas turi teisę į savo nuomonę“. Tai sukėlė audrą aplodismentų.

Sara Cunial į respublikos prezidentą Sergio Mattarella: „Mūsų vaikai eis į mokyklą, su apyrankėmis, kad priprasti prie virtualaus konclagerio.“ „Geisui pavyko sterilizuoti milijonus moterų Afrikoje“.

Cunial pažymėjo, kad „visos vakcinos yra instrumentai perprogramuoti mūsų imuninę sistemą“, „tikras viso to tikslas yra totali kontrolė, absoliutus viešpatavimas žmonėms“.

Parlamentarė kalboje paminėjo ir Italijos premjerą Džiuzspe Konte, kuris telefonu kalbėjo su Bilu Geisu, bet apie oficialų pokalbį niekam nepranešė. Parlamentarė pasakė: „Gerbiamas premjere Konte, gaunantis telefono skambučius iš filantropo Bilo Geitso, perduokite jį Tarptautiniam kriminaliniam teismui už nusikaltimus prieš žmoniškumą. Priešingu atveju jūs tampate advokatu, kuris priima užsakymus iš nusikaltėlio“.

Sara Cunial savo kalbą pasakė praėjus keletui dienų po to, kai tapo žinoma, kad Bilas Geitsas pasiūlė Nigerijos valdininkams 10 milijonų JAV dolerių kyšį už realizavimą programos priverstinės vakcinacijos nuo koronaviruso.

Ji pareikalavo Italijos, kad Italijos prezidentas inicijuotų Tarptautinio kriminalinio teismo tyrimą dėl Geitso nusikaltimus prieš žmoniją. Ji atskleidė Bilo Geitso rolę nusikaltimuose Indijoje ir Afrikoje, o taip pat planus mažinti gyventojų kaičių per diegimą programų skaitmeninės identifikavimo programos ID2020. Sara Cunial pareiškė, kad Italija yra „giluminės valstybės“ auka. Italus įbaugino tiek, kad jie aukojo savo ir savo vaikų sveikatą vardan tariamo saugumo, primesto trečiųjų asmenų ir korumpuotų MIP. Ji pažymėjo, kad MIP pergrogramuoja italų protus neuro-lingvistinio programavimo metodais.

Tokio manipuliavimo rezultatais yra pažadinimas pas gyventojus jiems reikalingų emocijų ir jausmų. Šiuo atveju kalbama apie baimę, nerimą, pavojų, isteriją ir norą būti saugiems bet kokiu būdu. Versdami žmones būti karantine, o faktiškai namų arešte, suinteresuoti asmenys įdiegia seną patikrintą žmonių valdymą principą: „skaldyk ir valdyk“. Nuo tokios bauginimo politikos ir kontroliavimo pirmiausiai nukentės vaikai. Juos nuo mažens pratina prie visuotinės kontrolės. Mokymas ugdymo įstaigose planuojamas tiktai uždėjus elektronines apyrankes, kurios yra vergovės simboliai, kaip anksčiau „antkakliai“ vergams. „Skaitmeninės kontrolės“ projekto autorių nuomonę, vaikai turi nuo kūdikystės priprasti prie vergovės, priverstio vakcinavimo ir virtualios koncentracijos stovyklos.

Sara Cunial skaito, kad visa tai vyksta tenkinant apetitus finansinio kapitalistų, tokių kaip „filantropas ir pasaulio gelbėtojas“ Bilas Geitsas, kuris ėmė kontroliuoti Pasaulio sveikatos organizaciją.

Italų politikė citavo Bilą Geitsą, kuris dar 2018 metais numatė šiandieninę pandemiją. Ji paaiškino, kad dešimtmečių bėgyje Geitsas dirbo dėl depopuliacijos politikos ir planų diktatoriškos kontrolės globaliai politikai, stengdamasis tapti lyderiu žemės ūkyje, technologijose ir energetikoje. Tuomet Geitsas pareiškė, kad „jeigu mes gerai padirbėsime su vakcinomis, sveikata ir reproduktyvumu, mes galėsime sumažinti planetos gyventojų skaičių 10-15 %. Tiktai genocidas gali išgelbėti pasaulį“. Savo vakcinomis Geitsui pavyko sterilizuoti milijonus moterų Afrikoje. Geitsas sukėlė poliomielito epidemiją, nuo kurios buvo paralyžiuota 500000 vaikų Indijoje. Jo skiepai sukelia daugiau mirčių negu pati liga. Parlamentarė pažymėjo, kad Geitsas diegia GMO. Mūsų imuninės sistemos perprogramavimui „filantropas“ diegia kvantines tatuiruotes ir mRNR-vakcinas.

Geitsas taip pat palaiko transnacionalines korporacijas, kurios visur bando įvesti pavojingą sveikatai ryšių sistemą 5G. Deputatė pasiūlė uždrausti monstrui Geitsui diegti elektroninę identifikaciją ID2020, kurios tikslu yra panaudojimas masinės vakcinacijos, kad gauti kompiuterinę platformą, kaip skaitmeninį asmens liudijimą.

Ji pakvietė visus politinius lyderius neversti žmonių privalomai vakcinuotis, kuri prisidengiant visokiais kilniais pretekstais bus korumpuotos elitos primetama. Tikrasis tikslas šio proceso yra įtvirtinimas totalios kontrolės ir absoliutaus viešpatavimo žmonėms, paverstiems į jūrų kiaulytes ir vergus. Parlamento narė neabejoja, kad italai priešinsis įverginimo procesui tiek, kad pasaulio elitui nepavyks jų nuslopinti. Sara Cunial pakvietė prezidentą sulaikyti Bilą Geitsą ir perduoti jį į Rankas Tarptautiniam kriminaliniam teismui už nusikaltimus prieš žmoniškumą. Ji paaiškino, kad jei šalies prezidentas to nepadarys, tai visa Italija laikys jį žmogumi, vykdančiu nusikaltėlio įsakymus. Cunial kalba sulaukė ovacijų parlamento salėje.

Nuorodos: