Personalinė Landsbergių padugnė A. Ramanauskas išsišaipė iš G. Nausėdos (N16 video)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/a-ra... 2020-05-26 15:23:00, skaitė 1045, komentavo 11

Personalinė Landsbergių padugnė A. Ramanauskas išsišaipė iš G. Nausėdos (N16 video)

Nors ir Gitanas Nausėda Vytautą Landsbergį kažkada pavadino prezidentu, tai dar visai nereiškia, kad „Landsbergistai“ iš jo niekada nesišaipys ir nebandys paversti pajuokos objektu

„Landsbergistų“ taktika yra labai paprasta: kas ne su jais, tas prieš juos. Jų ir Grybauskitės dėka Lietuva yra padalinta į dvi dalis. Tie, kurie pritaria „Landsberginei“ politikai vadinami tautos patriotais, o tie, kurie turi kitokią nuomonę, išvadinami Rusijos agentais ir vatnikais.

Tai, kad šaipomasi iš Petro Gražulio, jį viešai per renginius išvadinant pederastu, rodo, kad jis taip pat yra iš tų „nepatogiųjų“ politikų, kurie nepaklūsta „Landsbergistų“ diktatūrai.

Gitano Nausėdos pademonstruota draugystė su „Valstiečiais“ neliko nepastebėta „Landsbergistų“. Į darbą kibo save VSD agento operacijas atliekantis ir už pinigus samdomas linksmintojas Algis Ramanauskas.

Kažkodėl tai, kad Algis Ramanauskas vartoja daug rusiškų keiksmažodžių, ir pats yra pusiau rusas, niekam neužkliūna – svarbu šaiposi iš kitų. To pilnai pakanka būti televizijos žvaigžde ir gauti darbą valstybinėje LRT televizijoje, kuri tokiems moka atlyginimus iš mokesčių mokėtojų pinigų. Kada baigsis „Landsbergistų“ patyčių era?!

Dėl Algio Ramanausko jau ne kartą buvo kreiptasi į policiją, bet ši visada atsako, kad jo veiksmuose nėra nusikalstamos veiklos. Ir visiškai nesvarbu, kad jis žmones išvadina bomžais, žiurkėmis ir išsigimėliais. Tai rodo, kad policija ir prokuratūra galimai yra pavaldi „Landsbergistams“, o Algis Ramanauskas turi teisinę neliečiamybę.

Egidijus Paulauskas