„X failai“ Mažeikiuose

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/x-fa... 2020-05-18 11:08:00, skaitė 980, komentavo 1

„X failai“ Mažeikiuose

Savaitgalį (sekmadienį) Mažeikiuose prie prekybos centro „Senukai“ vyko nepaaiškinami dalykai. Žmonės negalėjo atsirakinti automobilių, o kai kurie net negalėjo jų užvesti

Į „Būkime vieningi“ paskambino redakcijai žinomas asmuo ir pranešė įdomų įvykį, kuris nutiko Mažeikiuose, „Senukų“ prekybos centro aikštelėje. Vyriškis su žmona atvyko į „Senukus“ ir išėjęs nebegalėjo atsirakinti savo „Renault“ markės automobilio.

Automobilis į nuotolinio pulto siunčiamą signalą tiesiog nereagvo. Savininkas pamanė, kad nusėdo pultelio baterija, todėl nuėjo į „Senukus“ nusipirkti naujos. Pakeitus bateriją, situacija išliko tokia pat – automobilis visiškai nereagavo.

Atrodytų – kas čia keisto, turbūt tiesiog kažkas sugedo… bet pasirodo, kad su ta pačia problema susidūrė dar keletas aikštelėje stovinčių žmonių. Vienas negalėjo atrakinti „Opel“ markės automobilio, o kitas negalėjo užvesti „BMW“.

„BMW“ vairuotojas automobilį atrakino raktu, nes taip pat pagalvojo, kad nusėdo baterija. Pasirodo, kad baterija ne prie ko, nes „BMW“ automobilis neužsivedė. Aikštelėje susirinkus keliems su ta pačia problema susidūrusiems vairuotojams, beliko skėsčioti rankomis.

„BMW“ vairuotojas teigė, kad vargsta apie valandą. Pasirodo, kad tokių vairuotojų buvo apie 10, nes socialiniuose tinkluose pradėta apie tai diskutuoti. „BMW“ vairuotojas pabandė dar kartą užvesti automobilį ir šis kaip niekur nieko užsivedė. Sušuko „užsivedžiau!“

Tuoj pat suskubo bandyti atrakinti automobilius ir kiti vairuotojai. Ir ką jūs manote?! Visiems automobiliai atsirakino ir kuo puikiausiai užsivedė. Gal iš skaitytojų taip pat kas nors susidūrėte su tokiais X failais, kuriuos paaiškinti nesugebėjo telefonu kalbintas autoserviso meistras?

Jis tik bandė spėti, gal kas buvo įjungęs kokį blokatorių, o gal tuo metu darbavosi automobilių vagys, kurie naudodami spec. įrangą bandė nuskenuoti automobilių pultelių skleidžiamus kodus. Bet visa tai – tik spėliojimai, o tiesa slypi kažkur anapus…

Egidijus Paulauskas