„Pabėgėliai“ COVID-19 karantino metu: jie muša policininkus, prievartauja ir žudo, prekiauja narkotikais (faktų apžvalga)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-16 21:48:00, skaitė 894, komentavo 0

„Pabėgėliai“ COVID-19 karantino metu: jie muša policininkus, prievartauja ir žudo, prekiauja narkotikais (faktų apžvalga)

ES „pabėgėlių“ politika yra apgalvotas ir sisteminis Europos ir europiečių naikinimas. Prasidėjus COVID-19 karantinui visa Vakarų Europos žemės ūkio įmonės ėmė choru rėkti, kad jiems trūksta darbininkų, kad nuimti laukuose esantį derlių. Juos šie gudragalviai darbo jėgą veždavo iš Rytų Europos.

O kodėl derliaus negali nuimti milijonai „pabėgėlių“, kurie Europoje gauna didžiules pašalpas ir gyvena socialinių parazitų gyvenimą?

Savo autobiografijoje „Tiesos paieškoje“ garsiausias Vokietijos ekonomistas profesorius Hansas-Werneris Sinn sako, kad migrantų krizė gali kainuoti šaliai beveik vieną trilijoną eurų. Sinnas yra buvęs Angelos Merkel patarėjas ir iki 2018 metų buvęs ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas. Ekspertas pažymėjo, kad ES „pabėgėlių“ politika turi keistis, tačiau iki šiandien ji nepasikeitė.

Kuo gi užsiima „pabėgėliai“ COVID-19 karantino metu?

Karantinas už 4210 eurų per mėnesį! Nelegalūs imigrantai, kurių yra 250, atplaukę iš Libijos ir Tuniso, prie Lanpedūzos salos karantinuojami „5 žvaigždučių plaukiančiame viešbutyje“ laive-kelte „Moby Zaza“. Šią šokiruojančią naujieną pagarsino Italijos parlamento narys Alessandro Pagano.

Florencijoje afrikiečiai, čia prekiaujantys narkotikais, užpuolė ir sunkiai sumušė tris policijos pareigūnus, kurie nuvežti į reanimaciją. Il Giornale pranešė, kad policininkų užpuolimas įvyko Florencijos Cascine parke gegužės 13 dienos vakare. Miesto gyventojai, pasak dienraščio, nebegali pasivaikščioti parke, nes jį yra „okupavę“ narkodileriais iš juodosios Afrikos. „Narkotikais čia prekiaujama laisvai, ir dieną ir naktį, pagrindinės stoties aikštėje ir dviejų žingsnių atstumu nuo Florencijos katedros.“

Karantinas „pabėgėliams“ negalioja. Il Giornale pranešė, kad Bolonijos miesto žaliojoje zonoje renkasi šimtai imigrantų iš Afrikos, kurie čia prekiauja narkotikais. Jiems joks karantinas negalioja, jis skirtas tik italams.

16foto.jpg
Viršuje - Florencija; Viduryje - laivas Moby Zaza; apačioje - Bolonija.

Migrantai toliau prievartauja ir žudo europiečius

Apie šiuos„pabėgėlių“ nusikaltimus rašiau vakar, bet štai nauja informacija: Švedijos policija suėmė sudanietį, kuris įtariamas išprievartavimu ir švedų paauglio, mėginusio apginti auką, nužudymu. Švedų portalas Samhällsnytt pranešė, kad „pabėgėlis“ iš Sudano Abubaker Mohamed (22 metų amžiaus) papjovė 19-metį švedą Tommie Lindh, kai šis bandė apginti prievartaujamą moterį. Prokuroro žodžiais, nusikaltėlis įtariamas tą pačią dieną įvykdęs dar du išprievartavimus prieš šią žmogžudystę. Vien per gegužę Švedijoje buvo suimti du migrantai dėl nužudymo ir trys suimti dėl išprievartavimų.

ES nori priversti Vengriją įsileisti imigrantus net karantino metu

Gegužės 14 dieną Europos teismas Strasbūre nutarė, kad Vengrija turi paleisti nelegalius migrantus (du afganus ir du iraniečius), kuriuos ši šalis izoliuoja pasienio su Serbija Reške (Röszke) zonoje, nes ši šalis atsisako juos susigrąžinti į savo teritoriją, o ekstradicijai namo reikia tam tikro laiko.

Vengrijos premjero kanceliarijos vadovas Gulyás Gergely pasakė: „Kuomet dėl infekcijos Europos vidinės sienos laikomos uždarytos, Europos teismas skaito, kad išorinių ES sienų saugojimas yra nesuderinamas su ES įstatymais“. Jo nuomone, jei yra taip, tuomet Europa turi leisti valstybėms -narėms taikyti griežtesnes ES išorės sienos apsaugos priemones.

Minėtiems keturiems nelegalams Vengrija atsisakė suteikti prieglobstį, nes šie atvyko iš Serbijos, šalies, kur jų gyvybėms pavojus negrėsė.

Valdančioji Vengrijos partija dėl teismo Strasbūre sprendimo pareiškė, kad tai yra siekis prievarta priversti Vengriją priiminėti imigrantus. Pasienio zona, sakomas pareiškime, yra svarbi dalis užtikrinimui, kad nelegalūs imigrantai nepatektų į šalį. Laisvas migrantų judėjimas, sakoma pareiškime, prieštarauja vengrų tautos valiai ir Vengrijos Konstitucinio Teismo nutarimui. Sienos turi būti apsaugotos nuo nelegalios imigracijos ir pareiškimų dėl prieglobsčio teikimo, kurie turi būti vykdomi esant kontroliuojamoms sąlygoms.

Vengrijos teisingumo ministrė Judit Varga pasakė: „Vengrijos įstatymai ir jų praktika atitinka ES įstatymams. Europos teismas šiandien nutarė, kad tranzitinė Reške zona Vengrijos valstybėje neužtikrina migrantų teisių ir čia jie laikomi suimti. Vyriausybės pozicija nesikeičia, Vengrijos įstatymai ir praktika atitinka ES normas ir tarptautinę teisę, nes iš tranzitinės zonos migrantai gali bet kuriuo laiku išvykti į Serbiją. Nesuprantama, kad Europos žmogaus teisių teismas ir Europos teismas priima prieštaringus sprendimus dėl Europos sienų gynimo, kas ateityje bus laibai svarbiais klausimais.

„Vengrija laikosi pozicijos, kad minėti keturi asmenys nėra prieglobsčio prašytojai, jų prašymai buvo atmesti, todėl juridiškai jiems yra neleidžiama būti Vengrijoje“, - pabrėžė ministrė Varga.

Ministrės žodžiais, Europos teismo nutarimas reiškia, kad jie nori Vengriją priversti priimti imigrantus be patikrinimo ir leidimo. Tai nepriimtina ir prieštarauja Vengrijos Konstitucijai.

Kaip vertinti aukščiau aprašytą ES vadovų veiklą? Aš manau, kad ES „pabėgėlių“ politika yra apgalvotas ir sisteminis Europos ir europiečių naikinimas.