Britney Spears netyčia padegė savo sporto salę, tačiau vis tiek numesti svorio

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/culture... 2020-05-05 10:18:00, skaitė 694, komentavo 0

Britney Spears netyčia padegė savo sporto salę, tačiau vis tiek numesti svorio

Buvusios Amerikos pop princesės karantininiai šiokiadieniai visai ne tokie nuobodūs, kaip būtų galima įsivaizduoti

VILNIUS, balandžio 30 — Sputnik. Amerikiečių dainininkė Britney Spears nustebino visus gerbėjus: saviizoliacijos metu žvaigždė prisipažino, kad netyčia padegė savo treniruoklių salę, po to pradėjo treniruotis gryname ore.

Jei karantiną leidžiate ant sofos ar prie viryklės, tai Spears karantino tvarkaraštyje dominuoja sportas. Kiekvieną dieną pop dainininkė nenuilstamai treniruojasi, ji savo mankštas atlieka ne asmeninėje salėje, o gatvėje. Ir visa tai visai ne dėl to, kad Spears mėgsta gryną orą.

Naujas žvaigždės prisipažinimas sukrėtė visus gerbėjus: savo Instagram paskyroje ji prisipažino, kad netyčia padegė savo mėgstamą treniruoklių salę. Tačiau, laimei, dėl nemalonaus įvykio nukentėjo tik sporto inventorius.

"Šiuo metu aš transliuoju iš savo treniruoklių salės, kurioje nebuvau jau šešis mėnesius, nes netyčia ją padegiau. Kalta dėl visko paprasčiausia žvakė: aš tiesiog ėjau pro šalį, pamačiau ugnį ir supanikavau. Laimei, suveikė signalizacija, niekas nenukentėjo. Tačiau dabar turiu tik porą treniruoklių ir veidrodį", — papasakojo dainininkė.

Spears nenurodė, kaip tiksliai salėje pasirodė žvakė, tačiau panašu, kad šis įvykis nelabai nuliūdino dainininkę, kuri toliau pradėjo mankštintis gatvėje ir jau gali pasigirti svorio numetimo rezultatais. Tiesa, pagrindiniu jos įkvėpimo šaltiniu tapo ne karantinas, o jaunas mylimasis.

2019 metais dainininkės vadybininkas pareiškė, kad Spears niekada negalės grįžti į sceną.