Žurnalistas Dailius Dargis: „bukimevieningi.lt“ niekina Lietuvos pasiekimus Europos Sąjungos bendrijoje bei mūsų NATO sąjungininkus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/dail... 2020-04-28 16:24:00, skaitė 1118, komentavo 2

Žurnalistas Dailius Dargis: „bukimevieningi.lt“ niekina Lietuvos pasiekimus Europos Sąjungos bendrijoje bei mūsų NATO sąjungininkus

Labai garsus žurnalistas Dailius Dargis / Pipedija.com

„Būkime vieningi“ redakcija gavo grasinantį laišką iš labai garsaus žurnalisto Dailiaus Dargio

Sveiki portalo „Būkime vieningi“ kūrėjai,
aptikau tokį reikalą Jūsų portale:

Pastaruoju metu gaudavau informaciją, kad mano kartu su kolegomis sukurta video medžiaga apie Lietuvos kriminalines istorijos apraiškas pasirodė ne vienareikšmiškai mūsų visuomenėje vertinamame portale, kuris liaupsina Rusijos ekspansionistinę politką, užsiima „rusų pasaulio“ propaganda, niekina Lietuvos pasiekimus Europos Sąjungos bendrijoje bei mūsų NATO sąjungininkus, kurie nuoširdžiai siekia mus apsaugoti nuo „rusų pasaulio“ propagandos.

Kadangi esu demitraliai priešingas Jūsų portalo Politinėms nuostatoms, mane kaip daugelį metų besidarbuojantį žurnalistą, išleidusį didelio skaitytojų susidomėjimo sulaukusias knygas, būtent mano ištikimi skaitytojai ir įspėjo mane nebendradarbiauti su Jūsų portalu, nes tai kenkia bet kurio sąmoningo lietuvio reputacijai. Taigi, nenoriu būti sutapatintas su „putinoidais“ – ir prašau nedelsiant pašalinti visą su manimi susijusią video medžiagą, nes priešingu atveju tikrai esu nusistatęs kreiptis į Lietuvos teisėsaugą.

Nes mūsų giminėje, ačiū Dievui, dar nebuvo nė vieno Lietuvos išdaviko. O mano tėvas, asmeniškai nukentėjęs per 1972 metų Kalantines, kuomet KGB sužlugdė jo, „kaip fotografo kūrybinę karjerą“.

Dailius Dargis („Inter projektai“ vyriausias prodiuseris) mano tel: 8655 59379

Gerbiamas Dailiau Dargi, „Būkime vieningi“ redakcija tenkina Jūsų prašymą ir pašalino Jūsų (nuorodą) publikaciją. Taip pat labai atsiprašome dėl Jūsų patirtos moralinės žalos.

Apgailestaujame dėl Jūsų galimai skleidžiamos tautinės neapykantos „rusų pasauliui“ ir baimės tapti „putinoidu“.

Kuo nuoširdžiausiai užjaučiame Jus dėl Jūsų tėvo karjeros, kurią sužlugdė Felikso Edmundovičiaus Dzeržinskio (gimusio 1877 m. rugsėjo 11 d. Dzeržinovo dvare, Minsko sr., mirusio – 1926 m. liepos 20 d. Maskvoje) – Lietuvos bajoro, revoliucionierius, ТSRS valstybės ir komunistų partijos veikėjo, įkurta KGB.

Linkime Jums ir Jūsų skaitytojams jaustis laimingais Europos sąjungoje, džiaugtis jos pasiekimais ir NATO nuoširdumu.

„Būkime vieningi“ gerbia LR KONSTITUCIJĄ ir kitus įstatymus, todėl Jūsų paskleista informacija apie ES pasiekimus ir tikėjimą NATO bus vertinama kaip Jūsų asmeninė fantazija, kuria Jūs tikite.

Suprantame Jūsų pyktį, nes ES ir NATO informaciją, kurią Jums galimai suformavo Sorošo propagandistai, šventai laikote tiesa, o kitą – melu. Todėl Jūsų galvoje ir gaunasi konfliktas (neatitikimas pamačius kitą informaciją). Neperšame Jums kitokios nuomonės, nemenkiname Jūsų ir linkime kaip žurnalistui vadovautis logika, analizuoti informaciją įvairiapusiškai, bei pagarbiai elgtis su kitokias žinias turinčiais asmenimis.

Taip pat primename, kad Jūsų „Youtube“ platformoje patalpintas video yra viešas ir nustatymuose pažymėtas kaip „leisti įterpti“ į kitus tinklalapius. Jeigu norite, kad Jūsų viešu video nesidalintų Jums nepatinkantys asmenys ar tinklalapiai, patariame vaizdo įrašą padaryti privačiu ir nustatymuose panaikinti žymą „leisti įterpti“ .

Dailius Dargis

„Būkime Vieningi“ laikinasis redaktorius Vasilijus Kovalskis