PSO pareikalavo Baltarusijoje įvesti karantiną ir komendanto valandą. Tai jau isterija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-04-28 14:49:00, skaitė 1497, komentavo 16

PSO pareikalavo Baltarusijoje įvesti karantiną ir komendanto valandą. Tai jau isterija

PRISIMINK! KORONĖS VIRUSAS TIK TAVO GALVOJE!

Baltarusija su savo nepriklausoma politika įstrigo tarytum kaulas PSO funkcionierių gerklėje. Jų logika suprantama, jei ir toliau leisti Baltarusijai egzistuoti atskirai nuo pasaulinės pandemijos ir visuotinio karantino, tai ir kitus ims kankinti abejonės – kokio velnio mes surengėme šitą karantiną savo piliečiams ir įvarėme savo šalių ekonomikas į kolapsą?

Kol vakarų kaimynai ir Rusija yra uždarame epidemiologiniame režime, Baltarusijoje praktiškai nėra karantino. Sienos atviros, kavinės ir restoranai veikia, vaikai turi po atostogų grįžti į mokyklas.

Negalima pasakyti, kad Baltarusijoje viskas vyksta nuostabiai, problemų su koronavirusu yra. Bet jau dabar Baltarusijos pavyzdys rodo, kad karantino nebuvimas šioje valstybėje nesukėlė staigaus viruso plitimo tarp gyventojų. Nėra infekuotųjų skaičiaus augimo geometrine progresija. Nėra jokių problemų dėl ligoninių perkrovimo, plaučių ventiliacijos sistemų ir medicinos personalo trūkumo. Bet svarbiausia – mirtingumas nuo viruso Baltarusijoje mažesnis negu nuo sezoninio gripo.

Dabar Baltarusija yra tame epideminio slenksčio lygyje kurio metu iš Italijos visam pasauliui sklido isteriški reportažai su lakuotais karstais, kuriuos veža kolonos karinių sunkvežimių. Esant analogiškiems rodikliams mums iš Ispanijos siuntė nuotraukas mirštančių senelių, gulinčių ligoninės koridoriuose ant grindų.

Taigi, mėgstamiausias koronaviruso mėgėjų sektos argumentas - reikia savaitę palūkėti ir tuomet prasidės... Jau neprasidės.

Skeptikai gali mėginti apkaltinti Lukošenką bandymu nuslėpti užsikrėtimų ir mirčių mastą, bet ir tai pro šalį. PSO specialistai turėjo galimybę įsitikinti ir patikrinti visus klinikinius rodiklius Baltarusijoje. Galiausiai teko pripažinti, kad situacija stabili. Davę kelis nereikalingus patarimus dėl būtinybės laikytis fizinės distancijos, gyventojų informavimo ir karantino infekuotiems, kurie Baltarusijoje ir taip vykdomi, PSO misija išskrido, taip ir nepasiekusi iš Lukošenkos karantino įvedimo.

Štai, kaip vizitą įvertino pats Lukošenka:

„Jie (PSO – red.) nemyli mūsų. Tai tarptautinė organizacija, pas kurią pakanka politikos. Jie buvo visur, nuėjo net į palatas, ko aš nelaukiau. Jie mums daug patarinėjo, net įvesti karantiną, gal ir komendanto valandą“.

„Žmonės bijo. Todėl aš jiems noriu štai ką pasakyti: mūsų šalyje nuo koronaviruso nenumirė nei vienas žmogus. Nei vienas! Jie numirė nuo puokštės chroniškų ligų, kurias jie turėjo... Tai širdies-kraujagyslių nepakankamumas, plaučių-kvėpavimo nepakankamumas. Komlekse. Ir cukrinis diabetas. Ir ten dar kokios diagnozės, kurias aš net perskaityti negaliu. Ir prisideda koronavirusas...

Jei padėtis keisis į blogąją pusę (aš nieko neatmetu, jau pergyvenu dėl bet kokio šlamesio), tai mes pajungsim rezervus. Mes jų turime pakankamai“, - pareiškė Lukošenka.

https://www.facebook.com/flex.derek

Slava Komakha balandžio 24 d.

P.S.: Baltarusija yra vienintelė potarybinė valstybė, kuri nesugriovė savo sveikatos apsaugos sistemos, neatliko „lovų optimizacijos“ ligoninėse, pagal globalistinės PSO, Pasaulio banko, Tarptautinio valiutų fondo ir kitų globalistinių pinigų šeimininkų organizacijų rekomendacijas. Baltarusijos prezidentas griauna pasaulinio sionizmo planus užgrobti baltarusių tautos turtą. O juk tam ir sugalvota feikinė COVID-19 pandemija. Eduardo Hodos video pasakojama, kaip sionistai, vadovaujami fašistinės satanistų sektos Chabad Liubavič, po 1991 metų užgrobė Rusijos valstybės turtus. Aleksandras Lukošenta neleido jiems apvogti Baltarusijos, todėl jie dabar niršta. Šlovė Batkai!

Žiūr.: www.hodos-video.com Video pavadinimas: „Что делать ?" Часть 1. " Поцелуй за 30 ребреников ." Брифинг №34 от Эдуарда Ходоса