Rūta Janutienė: Mažeikių rajono savivaldybė dalina skurde gyvenantiems vaikams pasenusią mėsą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ruta... 2020-04-27 07:47:00, skaitė 890, komentavo 2

Rūta Janutienė: Mažeikių rajono savivaldybė dalina skurde gyvenantiems vaikams pasenusią mėsą

Socialiniame tinkle „Faceboook“ žurnalistė Rūta Janutienė pranešė apie tai, kad Mažeikių rajono savivaldybė skurde gyvenantiems vaikams dalina pasenusią užšaldytą mėsą

Vakar įdėjau nuotrauką pasenusios ir užšaldytos mėsos, kurią Mažeikių rajono savivaldybė dalina skurde gyvenantiems vaikams.

Pasenusi mėsa Mažeikių savivaldybė

Įdedu vėl, nes šiandien perskaičiau komentarus. Žmonės, kurie laikosi karantino, šiukšles neša su kauke nuo koronoviruso (!), taip gyrė tą seną, pasibaigusio galiojimo apdžiuvusią vištieną, kad išsigandau netekti gausybės sekėjų, kurie mirs negyvai nusividuriavę nuo kokio rota, nora viruso, salmoneliozės, užsiauginę pilve askaridę, tačiau apsisaugoję nuo kiniško viruso.

Ponios ir ponai! Neįsižeiskite, bet higiena galioja ne tik prieš koronavirusą, o rankas plauti reikėjo ir iki pandemijos. Tai rodo Lietuvos gyventojų mirčių nuo parazitinių ligų statistika, ir rodo ne tų, kurie maitinasi pasenusia mėsa ir tuo didžiuojasi naudai.

Taigi, linkėdama jums sveikatos, primenu: įprotis sergant nešioti kaukę, plauti rankas ne tik po parduotuvės, bet ir išėjus iš tualeto ir nevalgyti produktų, kurių galiojimas pasibaigęs, gali išgelbėti jūsų ir jūsų artimųjų gyvybes.

O tokios mėsos, kuri yra nuotraukoje, valgyti negalima. Net jei po to ir užsidėsite kaukę. Nepadės, nes ant etiketės yra parašyta, kad mėsa buvo šviežia, nebuvo nupirkta, tada užšaldyta ir parduota už jūsų pinigus savivaldybei, kad ši padalintų vargšams ir išplautų pinigų.

P. S. Jei perskaitėte iki galo, bet nuomonės kol kas nepakeitėte, tai drąsiai liekite čia savo pyktį, dalinkitės pašvinkusios mėsos receptais. Higienos įpročiai atsiranda ne iš karto.

Rūta Janutienė