Sėjanti mirtį visame pasaulyje pradėjo sėti mirtį Amerikoje. Laisvės statula kaip naujojo laiko Babilono paleistuvės simbolis. Prof. Valentinas Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-25 19:05:00, skaitė 1017, komentavo 1

Sėjanti mirtį visame pasaulyje pradėjo sėti mirtį Amerikoje. Laisvės statula kaip naujojo laiko Babilono paleistuvės simbolis. Prof. Valentinas Katasonovas

Laisvės statula yra didžiulė neoklasikinė skulptūra, esanti JAV Liberty saloje, aukštutinėje Niujorko įlankos dalyje, 3 km į pietvakarius nuo Manheteno salos kranto. Tai yra JAV nacionalinis paminklas. Pilnas statulos pavadinimas yra „Liberty Enlightening the World“. Šis pavadinimas suteikia jai Naujojo pasaulio Mesijo vaidmenį - skleisti laisvės idėjas visoje planetoje.

Statula buvo Europos laisvųjų masonų (Prancūzų Didžioji ložė motina ir Londono ložė) dovana savo broliams 100-osioms Amerikos revoliucijos metinių proga. Revoliucija kilo 1776 metų liepos 4 dieną, Pensilvanijos valstijoje, kai Didžiosios Britanijos kolonijos Šiaurės Amerikoje per antrąjį Kontinentinį kongresą Filadelfijoje priėmė JAV nepriklausomybės deklaraciją.

Istorikai tvirtina, kad idėja Amerikoje pastatyti Laisvės statulą Amerikos revoliucijos šimtmečio proga kilo Eduardui Rene Lefebvre de Laboulay 1865 metais. Į jo namus reguliariai rinkdavosi prancūzų masonų žiedas: Oskaras ir Edmondas Lafajetai, Lafajetės markizo anūkai, masonas brolis George'as Vašingtonas; istorikas Henri Martin, dailininkas ir skulptorius Frederikas Augustas Bartholdy.

Sėjanti mirtį visame pasaulyje pradėjo sėti mirtį Amerikoje. Laisvės statula kaip naujojo laiko Babilono paleistuvės simbolis. Prof. Valentinas Katasonovas

Statulos išvaizda nėra atsitiktinė, jis tiesiogiai susijusi su 1789 metų Didžiąja Prancūzijos revoliucija, kada pasirodė pirmieji būsimos Laisvės statulos prototipai. 1876 ​​m. Filadelfijoje vyko pasaulinė paroda; ten, o taip pat Niujorke buvo rodomi statulos eskizai. Tais pačiais 1876 metais prancūzai pradėjo gaminti paminklą. Statula buvo baigta 1884 metų liepą, tada ji išardyta į 350 dalių, kurias supakavo į 214 dėžes ir pakrovė į prancūzų fregatą „Isere“, kad būtų nugabenta į JAV. 1885 metų birželio 17 dieną krovinys buvo pristatytas į Niujorko uostą. Viso 156 tonos metalo, įskaitant 31 toną varinių blokų, skirtų apdailai.

Statulos pastatymas įvyko tik praėjus dešimčiai metų po 100-jų Amerikos revoliucijos metinių jubiliejaus. Niujorko masonų ložė dalyvavo finansuojant pjedestalo statymą ir statulos surinkimą. Žiniasklaidos magnatas Josephas Pulitzeris (jis laikomas geltonosios spaudos įkūrėju) tam paaukojo apie 100 tūkstančių dolerių, tačiau pinigų vis tiek trūko. Tai buvo senosios gerosios („vieno aukšto“) Amerikos laikas, kuri nepalaikė statulos idėjos; valstybė atsisakė finansuoti projektą. Laisvės statula jau pradėjo rūdyti Paryžiuje, laukdama pakrovimo į laivą ir pristatymo į Ameriką, o tada Pulitzeris ėmė triuškinti savo laikraščiuose visus: politikus - už atsisakymą finansuoti iš biudžeto; turtinguosius - už nenorą skirti labdarą; piliečius - už abejingumą. To pasekoje per du mėnesius į Laisvės statulos statybos fondą buvo surinkta reikiama suma.

1886 metų spalio 28 dieną įvyko iškilmingas Laisvės statulos atidengimas, kuriame pasisakė JAV prezidentas Groveris Clevelandas. Prancūzijos masonai su savo dovana tarytum perdavė estafetę Naujojo pasaulio broliams. Atsitiktinai ar ne, bet būtent nuo XIX amžiaus pabaigos skaičius masonų ložių ir jų narių skaičius Naujajame pasaulyje pradėjo staigiai augti; Amerika ruošėsi užimti Prancūzijos vietą, kaip pasaulio masonijos centro.

Sėjanti mirtį visame pasaulyje pradėjo sėti mirtį Amerikoje. Laisvės statula kaip naujojo laiko Babilono paleistuvės simbolis. Prof. Valentinas Katasonovas

Tyrėjai pažymi, kad Laisvės statulos prototipas yra senovės graikų deivė Hekata arba senovės Egipto Izidė. Hekata - mėnulio šviesos deivė, pragaro, viso paslaptingo, magijos ir raganavimo simbolis. Internete galite rasti požemio deivės Hekatos atvaizdus, ​​stebėtinai panašius į Laisvės statulos moterį: ta pati tunika; tie patys septyni spinduliai, puošiantys galvą.

Izidė - senovės Egipto deivė, personifikuojanti ritualinę prostituciją. Anot kai kurių autorių, Izidė, pritaikyta senovės Egipto sąlygoms, yra babiloniečių deivė Ishtar - babiloniečių paleistuvė, globėja prostitučių, heterų ir homoseksualistų. Deivė Ishtar taip pat laikoma Baalo (Šėtono) žmona. Deivės Ishtaro simbolis buvo pelėdos ir gyvatės.

imgonline-com-ua-2to1-Djv5tRu5XGFeoMh.jpg
Hekata ir Izidė

Gali būti, kad amerikiečių statuloje yra įkūnytas prancūzės Marianne įvaizdis. Tai moteris-revoliucionierė, karė ir taip pat deivė. Prancūzų revoliucijos metu ji tapo masonų laisvės, tiesos, proto simboliu. Paryžiaus Notre Dame katedra 1793 metų lapkričio 10 dieną buvo paskelbta Proto Šventove; joje vyko juodosios mišios, kur ant altoriaus sėdinti nuoga aktorė vaidino proto ir laisvės deivės vaidmenį, ir jai buvo nešamos dovanos, organizuojami šokiai ir orgijos. Pamažu iš paleistuvės ėmė lipdyti „deivės“ Marianne įvaizdį, kuriai dedikuotas prancūzų dailininko Eugenijaus Delacroixo (1798–1863) kūrinys „Laisvė, vedanti žmones“ (1830).

A. Mironovas rašo: „Pažymime, kad čia Prancūzijos revoliucijos simboliu pavaizduota moteris Marianne kaip tikra paleistuvė, bet karinga. Vėlgi, su Frygijos kepure ... šį simbolį savo klube naudojo labai radikalūs jakobinai, kurie dėl savo revoliucinės politikos užliejo krauju visą Prancūziją. Tie, kurie garbino nuogą moterį: Notre-Dame de Paris Proto deivę“.

A. Mironovas tęsia: „Šią visame pasaulyje žinomą Marianą Amerikai padovanojo Didžiosios Prancūzijos ložės broliai masonai kaip laisvųjų laikų Prancūzijos didžiosios ložės dovaną 100-ųjų nepriklausomybės metinių proga ... ne JAV nepriklausomybės nuo Anglijos, o nepriklausomybės pasaulio masonijos nuo tų šalių kur jie gyvena! Ši statula vienoje rankoje laiko Prometėjo fakelą ... Kitoje rankoje yra lenta, bet ne su mūsų Viešpaties 10 įsakymų, bet su žmogiškos didybės įsakymu: JAV nepriklausomybės deklaracija, kuris JAV tapo šventa jų naujos antikrikščioniškos religijos relikvija su kodiniu pavadinimu Liberty “.

Atidžiai pažvelgęs ​​į statulą, pamatysi tą pačią Babilono paleistuvę, aprašytą Apokalipsėje: „Žmona buvo aprengta purpurine mantija, puošta auksu, brangakmeniais ir perlais, o rankoje laikė auksinę taurę, užpildytą šlikštynėmis ir nešvarumais jos paleistuvystės.“(Apr 17: 4).

Žvelgdami į Laisvės statulą, matome moterį (pavadinkim ją Amerikos Hecata) drabužiais, primenančiais tuniką ir purpurinę mantiją. Rankoje ji laiko taurę, iš kurios sklinda ar tai ugnis, ar tai smarvė, ir girdo iš taurės visas tautas ištvirkavimo vynu - „slaptomis“ (velniškomis) žiniomis.

Ant Amerikos Hekatos galvos diadema (karūna) yra galios ir viešpatavimo atributas. „Žmona gi, kurią tu matei, yra didis miestas, karaliaujantis virš žemiškų karalių“ (Apr 17, 18). Karūna simbolizuoja turtą ir prabangą („papuoštą auksu, brangakmeniais ir perlais“).

Apreiškimo 17 skyriaus 5 eilutėje teigiama, kad jos vardas užrašytas ant kaktos. Ant kaktos tos, kuri vaizduoja Laisvę, nieko neparašyta. Bet kairėje rankoje ji laiko lentelę su užrašu, sudarytu iš angliškų raidžių ir romėniškų skaičių („JULY IV MDCCLXXVI“) ir nurodančiu „1776 m. Liepos 4 d.“ - JAV nepriklausomybės deklaracijos priėmimo dieną.

Laisvės statulos diademas turi septynis spindulius. Remiantis oficialia versija (ji pasirodė ne taip seniai), septynios karūnos šakos simbolizuoja septynių jūrų ir septynių žemynų laisvės nušvitimą. Geografinis tokios versijos absurdas yra akivaizdus, o štai su Apreiškimo tekstais skaičius septyni susišaukia. Babilono paleistuvė tiesiogine prasme apgaubta skaičiaus septyni simbolika. Ji sėdi ant „raudono žvėries, pilno šventvagiškų vardų, su septyniomis galvomis ir dešimčia ragų“ (Apr 17, 3). Septynios galvos yra septyni kalnai, ant kurių sėdi paleistuvė, ir tuo pačiu septyni karaliai, iš kurių penki krito, vienas yra, o kitas dar neatėjo, o kai jis ateis, jis ilgai netruks “(Apr 17: 9-10). Apie šiuos septynis karalius mes dar kalbėsime; septyni spinduliai (ar galvų) ant Laisvės diademos nėra atsitiktiniai.

Atkreipsime dėmesį į vieną Apreiškimo eilutę: „Ir atėjo vienas iš septynių angelų, turintis septynis dubenis, ir, kalbėdamas su manimi, tarė man: Ateik, aš parodysiu tau didžiojo paleistuvio, kuris sėdi ant daugelio vandenų, teismą“ (Pr.17: 1). ) Posakis „sėdi ant daugelio vandenų“ yra paaiškintas tame pačiame skyriuje: „Ir jis man sako: vandenys, kuriuos matėte, kur sėdi paleistuvė, yra žmonės ir tautos, gentys ir kalbos“ (Atm. 17: 15). Žvelgiant į Laisvės statulą, posakį „sėdi ant daugelio vandenų“ galima suprasti pažodžiui: statula yra mažoje saloje esančioje įlankoje; Amerikos Hekata „sėdi“ ant vandenų.

Ir dar viena detalė, kuri retai patenka į kadrus, vaizduojančius amerikietę Hekatą. Viena koja ši deivė stovi ant sudužusių pančių, į kurios ji buvo surakinta, kaip Biblijos velnias: „Jis paėmė drakoną, senovės gyvatę, kuri yra velnias ir šėtonas, ir surišo jį tūkstančiui metų“ (Apr 20, 2). Išsilaisvinęs iš pančių, amerikiečių Hekata nužudo visą gyvybę planetoje; su „laisvės“, „demokratijos“, „žmogaus teisių“ lozungais ji vilioja žmoniją į mirusiųjų karalystę ...

P.S. Amerikos Hekata, įsikūnijusi į Laisvės statulą ir sėjanti mirtį po visą pasaulį. Šiai dienai (balandžio 22 dienai) Niujorke dėl koronaviruso mirusių žmonių skaičius jau viršijo 2001 metų Rugsėjo 11 dienos teroro išpuolio aukų skaičių. Ar tai yra Babilono paleistuvės mirties pranašystė, aprašyta švento Jono Apreiškime? Pirmą kartą statulos istorijoje prieiga prie jos yra uždaryta. Kovo 16 dieną dėl epidemijos Niujorko valdžia uždarė Amerikos Hekatą į karantiną.

https://www.fondsk.ru/news/2020/04/23/statuya-svobody-kak-simvol-vavilonskoj-bludnicy-novogo-vremeni-50696.html