„Delfi.lt“ papildė savo melo ir dezinformacijos kraitelę pedofilijos ir žudymų istorijoje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-delfi... 2020-04-24 07:14:00, skaitė 960, komentavo 2

„Delfi.lt“ papildė savo melo ir dezinformacijos kraitelę pedofilijos ir žudymų istorijoje

Delfi.lt melo detektoriaus redaktorė Aistė Meidutė. Nuotr. facebook.com

Nepriklausomas Žmonių partijos portalas nutarė nestovėti vietoje ir po balandžio 22 d. paskelbto melo, šmeižto ir šiaip nesąmonių rinkinio (apie tai skelbėme publikacijoje „Dokumentas dėl Deimantės Kedytės tarptautinės paieškos – klastotė, atskleidė „delfi.lt“. Ir vėl apsimelavo“) balandžio 23 d. nutarė visa tai papildyti.

Delfi.lt savo straipsnį „Atgaivino seną istoriją: meluoja apie Jungtinių Tautų ieškomą Stankūnaitės dukrą“ patobulino tokiu turiniu:

papildymas-01.png

Todėl dar vieną propagandistų dezinformacijos ir melo dozę teko pakomentuoti.

Jūsų dėmesiui balandžio 23 d. „Aktualus skambutis“, kuriame Audrius Nakas kalbasi su advokatu profesorium Stanislovu Tomu.

Teisinkas dar kartą labai aiškiai pademonstravo, kokį aukštą supūvimo ir degradacijos lygį yra pasiekęs skaitomiausias Lietuvoje interneto portalas...

 Privalau patikslinti publikacijos autorių nurodytą klaidingą faktą - "Delfi.lt" jau beveik metai laiko nebėra skaitomiausias Lietuvoje interneto portalas. Skandinavų judo-oligarchato masinį durninimo organą pagal lankytojų srautą yra aplenkęs kauniečių įmonės valdomas naujienų portalas KasVyksta.lt.

Tuo įsitikinti gali kiekvienas norintis, peržiūrėjęs Alexa.com globalaus interneto monitoringo sistemos atvirai teikiamus duomenis apie Lietuvą: Top Sites in Lithuania.