Dokumentas dėl Deimantės Kedytės tarptautinės paieškos – klastotė, atskleidė „delfi.lt“. Ir vėl apsimelavo

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/dokume... 2020-04-23 05:32:00, skaitė 853, komentavo 2

Dokumentas dėl Deimantės Kedytės tarptautinės paieškos – klastotė, atskleidė „delfi.lt“. Ir vėl apsimelavo

Balandžio 16 d. ekspertai.eu pranešė, kad Jungtinės Tautos paskelbė Deimantės Kedytės tarptautinę paiešką. Apie tai rašėme straipsnyje „Jungtinės Tautos paskelbė Lietuvos valstybės vardu pradangintos Deimantės Kedytės tarptautinę paiešką“.

Tačiau balandžio 22 d. nepriklausomas Žmonių partijos portalas atskleidė, kad jokios tarptatinės paieškos nėra – tai melas. Apie tai skelbiama delfi.lt rubrikos „Melo detektorius“ publikacijoje „Atgaivino seną istoriją: meluoja apie Jungtinių Tautų ieškomą Stankūnaitės dukrą“.

klaklas.jpg

„Šis dokumentas – klastotė, o straipsnyje pateikiama informacija – melaginga“, - skelbiama publikacijoje.

Taip pat delfi.lt paviešino skelbto dokumento klastotę, o šalia – originalų dokumentą:

Screen%20Shot%202020-04-22%20at%207_11_01%20pm.png

Kad ir kaip apgailėtinai atrodo bandymas 2018 metų originalą pateikti kaip neva VIENINTELĮ dokumentą su dingusių asmenų sąrašu, tačiau gal ir galima padaryti tokią prielaidą, kad dėl savo intelekto ir išsilavinimo stokos, DELFI žurnalistė Meidutė 2019 metų atnaujinto, kuriame yra pažymėta Deimantė Stankūnaitė tiesiog nesugebėjo rasti...

Ekspertai.eu pabandė susisiekti su advokatu profesorium Stanislovu Tomu, kad jis visa tai pakomentuotų. Tačiau teisininkas teigė šiuo metu negalintis kalbėti, o vėliau iš viso neatsiliepė.

„Kai pagaliau pavyks su S. Tomu susisiekti, apie tai iš karto informuosime ekspertai.eu skaitytojus ir pateiksime savo komentarus“, - pasakė ekspertai.eu Visuomeninių ir politinių procesų vadovas Šarūnas Puidokas.

PAPILDYTA pokalbiu su Stanislovu Tomu

Balandžio 22 d. „Aktualus skambutis“ apie valatkodelfinius idiotus ir panašias tautines atmatas: