Stokholme triperio epidemija. Lietuvai tai negresia, nes prezidentas mus kruša saugiai!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-14 20:41:00, skaitė 1389, komentavo 4

Stokholme triperio epidemija. Lietuvai tai negresia, nes  prezidentas mus kruša saugiai!

Švedijos žiniasklaida praneša, kad per pastaruosius dešimt metų užsikrėtimų gonorėja skaičius Stokholme išaugo 700 procentų. Rizika užsikrėsti Stokholme daugiau negu tris kartus didesnė, negu likusioje šalyje. Perspektyva susidurti vienu metu su dviem epidemijomis - COVID-19 ir gonorėja, verčia medikus prašyti piliečių atsargumo.

Per praėjusius dešimt metų infekuotųjų triperiu skaičius Stokholme staigiai išaugo. 2019 metų duomenys rodo, kad susirgimo augimo tendencija tęsiasi. Praėjusiais metais gonorėja buvo užkrėsta 1798 Stokholmo gyventojų – beveik du kartus daugiau, negu prieš tris metus. Tačiau Švedija dar toli nuo 1970-jų lygio, kada kiekvieną naktį gonorėja užsikrėsdavo 103 švedai.

Išsamūs statistikos duomenys rodo, kad dabar dauguma užsikrečia pačioje Švedijoje – 80 procentų. Gonorėja labiausiai paplitusi tarp vyrų-gėjų, tačiau didžiausias augimas pastaraisiais metais stebimas pas žmones, turinčius normalius lytinius kontaktus.

Gonorėja plačiai paplitusi ne tik sostinėje, bet mažiau. Šiuo metu susirgimai, perduodami lytiniu keliu, tris kartus dažniau sutinkami Stokholme, negu likusioje šalies dalyje. Tokiu būdu, rizika užsikrėtimo sostinėje yra tris kartus didesnė.

Stokholmo regionas jau įspėjo apie galimą triperio epidemiją šią vasarą.

„Sukelia nerimą vis didesnis paplitimas susirgimų gonorėja ir tai, kad bakterijos tampa vis atsparesnės. Mes prašome piliečius dažniau tikrintis ir saugotis“, - pasakė Stokholmo infekcinių ligų gydytoja-epidemiologė Maria Rotzén Östlund.

Mano nuomone, didžiausias triperis Švedijoje yra jos kairiųjų valdžia, kuri naikina šalį imigracijos ir epidemijų pagalba. Ji šalyje sukūrė 61 No-Go zonas, o švedų moterys tapo dažniausiai išprievartaujamos pasaulyje. Ar tai ne visiškas valstybės triperis?

https://mitti.se/lansnyheter/gonorre-okar-stockholm/?omrade=hela-stockholm

Stokholme triperio epidemija. Lietuvai tai negresia, nes  prezidentas mus kruša saugiai!

Lietuvos piliečiams gonorėjos epidemija negresia, nes mūsų prezidentas Gitanas Nausėda reklamuoja saugų seksą su rinkėjais! (žiūr.nuotrauką)

Vargingiausiai euro zonoje gyvenančius lietuvius Nausėda Velykų proga dulkina saugiai: ant jam į namus atvežtų konservų stiklainių, skirtų skurdžiams, jis užklijavo kelias etiketes, bet užsimovęs pirštines ir kaukę! Didesnio narcizizmo ir pasityčiojimo iš piliečių dar neteko matyti.

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000101119