Koronavirusas – Dievų ženklas ir dovana

Autorius: Giedrius Šarkanas Šaltinis: http://nemokykla.eu/Koronaviru... 2020-04-06 08:15:00, skaitė 895, komentavo 1

Koronavirusas – Dievų ženklas ir dovana

Koronaviruso epidemija atskleidė kelias labai nemalonias tiesas apie mūsų civilizaciją. Dievai padovanojo mums ko gero paskutinę galimybę suprasti kas yra tikrieji mūsų draugai ir pasiruošti ateityje laukiantiems pavojams.

Epidemija parodė kaip toli mums iki dievų

Paskutiniaisiais metais žmonės pradėjo jaustis dievais. Technologijos išplėtė visokeriopas galimybes, ir susidarė įspūdis, kad esame visagaliai.

Dievai pasiuntė mums Ženklą

Nors mums atrodė, kad tuoj pasieksime žvaigždes, tačiau realiai likome tokie pat pažeidžiami kaip ir prieš milijonus metų. Švelnus virusėlis, kurio pasirodymo mūsų proseneliai greičiausiai nebūtų nė pastebėję, per tris mėnesius parklupdė pačias išdidžiausias Žemės valstybes.

Mišios ir galvų trankymas į žemę prieš virusą beprasmiai

Dominuojančios pasaulio religijos bejėgės.

Klaupimasis, čiulpimas ir rijimas, masiniai nusižeminimo ir susigyvulinimo ritualai padeda užmiršti baimę ir palengvina gyvulišką paklusnumą valdžiai.

Masinio nusižeminimo religijos suburia, neutralizuojja sąžinę bei moralę ir įkvepia adeptus smurtui, užkariavimams bei kitatikių persekiojimams, tačiau jos bejėgės prieš mažytį Dievų ženklą.

Mišios tapo aukojimosi virusui ritualu.

Koronavirusas – ženklas sustoti ir pagalvoti

Mes jau 30 metų riedame į bedugnę, baigiame išnykti demografiškai kaip tauta ir tautinė valstybė. Naiviai patikėję Sąjūdžio apgavystėmis, inertiškai tekame žemyn istorijos nuotekų vamzdžiais.

Viso labo per du epidemijos mėnesius pamatėme kokia šiurpinančiai neįgali niekšingoji Lietuvos valdžia, kokia trapi dešimtmečiais lipdyta mūsų asmeninė gerovė.

Euroatlantinė integracija – absurdiškas tikslas

Jau 30 metų kaip valdžia aukoja mūsų gyvenimus vadinamosios „euroatlantinės integracijos“ vardan. Stojant į ES, NATO, ESBO ir EBPO, buvo išniekinta Konstitucija, pamintos svarbiausiosios mums pažadėtos teisės ir laisvės.

Dabartinė epidemija privertė mus susimąstyti, parodė tikruosius mūsų sugebėjimus, mūsų visuomenės, valdžios, ekonomikos ir sveikatos apsaugos lygį.

Epidemija greitai parodė tikrąjį euroatlantinės integracijos veidą. Kai ES ir NATO šalys riejosi bei vogė viena kitos medicininę įrangą, Europos komisija bei parlamentas krapštėsi nosį, o NATO fiureris begėdiškai ragino didinti ginklavimosi (praktiškai JAV ginklų pramonės) finansavimą, labiausiai kenčiančias ES šalis gelbėjo oficialūs mūsų valdžios priešai Kinija ir Rusija.

Koronavirusas – Dievų dovana mums

Dabartinė epidemija privertė mus susimąstyti, parodė tikruosius mūsų sugebėjimus, mūsų visuomenės, valdžios, ekonomikos ir sveikatos apsaugos lygį.

Jei nepadarysime išvadų ir kita, ko gero DAUG KARTŲ mirtingesnė epidemija mus galutinai sunaikins, nes ir vėl nebūsime pasiruošę, vadinasi mes to nusipelnome.

Koronavirusas – palyginus labai švelnus virusas. Mirštamumas nuo jo matomai nesiekia nė procento, ir mums (tiems iš mūsų, kurie išgyvens) tai yra PALYGINUS neskausmingas įspėjimas apie mūsų civilizacijos trapumą ir ateities grėsmes.

Jei dabar siaučianti epidemija plistų taip pat greitai šienaudama žmones kaip MERSas ar Ebola, jau šiais metais grįžtume į Viduramžius. Pasiųsdami mums koronavirusą kaip ženklą, PASKUTINĮJĮ ĮSPĖJIMĄ, Dievai mums padovanojo neįkainojamą dovaną.

nemokykla.eu