Algirdas Paleckis – bomba teroristinės Lietuvos valstybės letenose

Autorius: Giedrius Šarkanas Šaltinis: http://nemokykla.eu/Algirdas_P... 2020-03-12 17:21:00, skaitė 2313, komentavo 14

Algirdas Paleckis – bomba teroristinės Lietuvos valstybės letenose

pabaiga, pradžia – Lietuvos Respublika – teroristinė valstybė

Teroristiniai Lietuvos valstybės metodai – žudymas, kalinimas ir kitoks politinis persekiojimas. Algirdas Paleckis – pavyzdys likimo, laukiančio nesiklaupiančiųjų prieš teroristus lietuvių.

Valstybinis teroras įgyvendinamas viešais susidorojimais

Taigi mus terorizuojanti totalitarinė valstybė vis labiau baugina tautą bausmėmis už menkiausią nepaklusnumą, bandymą gyventi taip, kaip nuo amžių gyveno mūsų protėviai ar kaip ir dabar gyvena žmonės laisvose šalyse.

Po pusantrų metų kalėjimo iš Algirdo Paleckio liko tik šešėlis – Lietuvos valstybės pamoka kiekvienam lietuviui

Paleckis LR kalėjime
Algirdas Paleckis po pusantrų metų kalėjimo

Algirdas Paleckis laisvėje
Taip Algirdas Paleckis atrodė laisvėje

Tai nėra tušti gąsdinimai; valstybė mums duoda suprasti, jog susidoros su mumis nepaisydama jokių konstitucinių teisių ir laisvių, narystės Europos Sąjungoje ir iškilmingai ratifikuotų žmogaus teisių konvencijų.

Pirmoji nuskambėjusi valstybinio teroro auka buvo Juras Abromavičius, nužudytas po to, kai paskelbė, jog atskleis kas iš tikrųjų organizavo 1993 m. karinį perversmą. Valdžia aiškiai davė mums suprasti, kad išdrįsę kalbėti apie valdžios nusikaltimus lietuviai bus nužudyti.

Skaitlingos valstybinio teroro aukos

Per 30 nusikaltėlių valdymo metų buvo nužudyta visa eilė valstybei neparankių lietuvių.

Igoris Krinickis, Žilvinas Šumskis, Vytautas PociūnasPranciškus ŠliužasJulius VedeckisSkaista RakauskienėValdas Kvaraciejus ir daugelis kitų sumokėjo savo gyvybėmis už valstybės kritiką ir teisingumo ieškojimą.

Žmonės gąsdinami policija ir teismais

Valstybės priešų nužudymai daro įspūdį tokiems žmonėms, kaip aš – jau užsiangažavusiems politiniams opozicionieriams; eiliniam žmogui Abromavičius, Šumskis ar Rakauskienė atrodo visiškai svetimais, su savimi netapatinamais žmonėmis.

Eiliniams lietuviams įbauginti valdžia organizuoja viešo politinio susidorojimo procesus. Tipiškas pavyzdys – persekiojimas už komentarus internete. Valdžiai neįtikusius žmones LR teismai nuteisia visiškai už nieką, o žiniaspauda dar iš jų visaip išsityčioja – tuo tarpu valdžiai palankūs akivaizdžiai nusikalstami pasisakymai lieka nenubausti – kaip, pavyzdžiui, Karolio Jovaišo straipsniai ar vadinamųjų „Šaulių“ raginimai susidoroti su Rusijos simpatikų šeimomis.

Algirdas Paleckis tapo teroristinės valstybės bomba

Nepaisant stiprėjančio valstybinio terorizmo, vis dar atsiranda lietuvių, kurie ir toliau kritikuoja valstybę ir baigiančią sunaikinti Lietuvą jos politiką. Vis dar yra žmonių, kurie net ir teisiami ar jau ir nuteisti toliau kalba ir rašo apie valdžios vykdomus nusikaltimus.

Todėl valstybė nusprendė dar suprantamiau parodyti, kad ir fiziškai susidoros su kiekvienu atsisakiusiuoju klauptis, čiulpti ir ryti. Pavyzdine auka tapo Algirdas Paleckis.

Algirdas – neeilinis žmogus. Jis jau buvo seimūnas, Vilniaus vicemeras – galėjo vogti kiek užsinorėjęs, bet pasirinko tarnavimą Lietuvai.

Pradėjęs kalbėti apie valdžios korupciją, Paleckis prarado viską, ką buvo pasiekęs; iš jo pradėjo tyčiotis visa valdžiai dirbanti žiniaspauda – ir vis dėlto Algirdas liko žinomu ir gerbiamu žmogumi. Todėl jo pusantrų metų įkalinimas be teismo ir netgi normalių įtarimų tapo pavyzdžiu visiems nepatenkintiems valdžia lietuviams: mėginsite šakotis – susidorosime nežiūrėdami į jokias teises ar laisves.

Valstybinis terorizmas įgauna vis didesnį pagreitį

Per paskutines kelias dienas sužinojome, kad greičiausiai bus pradedamas persekioti Tomas Baranauskas, suimti du klaipėdiškiai opozicinės jaunimo organizacijos „Juvenis“ nariai.

Paskutiniu metu suėmimų, garsių teismo procesų, fizinių susidorojimų ir valstybės kritikų nužudymų skaičius vis greičiau ir greičiau auga.

Lietuvos vyriausybė bando paversti mūsų šalį europietiškąja Šiaurės Korėja – valstybe, kurios visi iki vieno gyventojai demonstruoja lojalumą ir atsidavimą valdžiai. Pagrindinis jos metodas – terorizmas.

2020 m. kovo 10 d.