Klauptis, čiulpti ir ryti - kaip žydkrikščių okupantai dresiruoja Lietuvius

Autorius: Giedrius Šarkanas Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/klau... 2020-02-29 13:09:00, skaitė 963, komentavo 9

Klauptis, čiulpti ir ryti - kaip žydkrikščių okupantai dresiruoja Lietuvius

Katalikų bažnyčios ritualai, ypač Komunija (Eucharistija), skirti ugdyti lietuviams nuolankiais lengvatikiais pavaldiniais, nuo pat vaikystės, nuo pradinių klasių įpratinti juos klauptis, čiulpti ir ryti.

Katalikų bažnyčia moko nusižeminti ir nuolankiai paklusti

Krikščionybė, o ypač Katalikų bažnyčia, pasižymi išskirtine įvairiausių ritualų gausa, ir praktiškai visi jie skirti pratinti žmones nusižeminti, neabejoti tuo, ką sako valdžia, ir aklai vykdyti aukštesnio statuso žmonių įsakymus.

Religinių apeigų metu katalikai dažnai turi klauptis. Klaupimasis žmonėms reiškia nusižeminimą prieš lyderį – lygiai kaip šunims ar hienoms uodegos pabrukimas. Pripratinti pastoviai klauptis bažnyčioje, dauguma žmonių pripranta nusižeminti ir prieš politinę valdžią. Nuo vaikystės išmokyti nusižeminti katalikai įpranta žemintis ir ne bažnyčioje.

Komunija – senas krikščioniškas ritualas, skirtas katalikų solidarumui ir paklusnumui valdžiai sustiprinti.

Dalyvaujantieji Komunijos ceremonijoje čiulpia šventiko, savo pagarbiai vadinamo valdovu (kunigu), į burną įdėtą vaflį. Jau nekalbant apie kanibalistinį ir seksualinį aspektus, šis ritualas demonstruoja ir ugdo dalyvaujančiojo Komunijoje psichologinį nusiteikimą čiulpti ant liežuvio tai, ką įkiša į burną šventikas, kaip šventą savo dievo kūną.

Komunija (Eucharistija)

Nuo vaikystės įpratę bažnyčioje, dauguma katalikų įpranta perkeltine prasme nuolankiai „čiulpti“ ir tai, ką jiems įkiša į burną bet kokia valdžia, t.y. aklai tikėti tuo, ką jiems sako mokytojai, viršininkai, laikraščiai, radijas ar televizija.

Pagaliau Komunijos dalyviai klusniai ryja tai, ką jiems į burną įpila šventikas. Įpratę klusniai nuryti bažnyčioje, katalikai įpranta klusniai „ryti“ ir šiaip gyvenime – t.y. vykdyti valdžios žmonių įsakymus visiškai jų nesvarstydami ir nekritikuodami.

Laikai, kai klauptis, čiulpti ir ryti reiškė jėgą, jau seniai praėjo

Viduramžiais vergiškas katalikų nuolankumas valdžiai buvo didelė galia. Susivieniję katalikai užkariaudavo didžiules valstybes ir išžudydavo visus atsisakiusius tapti tokiais, kaip jie patys.

Tačiau dabar katalikybė susilpnina valstybes. Klauptis, čiulpti ir ryti įpratę pavaldiniai nuolankiai nesipriešina valdžios korupcijai ir impotencijai, todėl katalikiškasis pasaulis vis giliau degraduoja ir atsilieka nuo moderniųjų pasaulio religijų.

Klauptis, čiulpti ir ryti lietuviai pratinami nuo vaikystės

Vadinamoji tikyba – ko gero svarbiausias valdžiai dalykas Lietuvos mokyklose. Įpratinti klauptis, čiulpti ir ryti, jaunieji lietuviai nesvarstydami ir nesiginčydami mokosi akivaizdžios niekšybės, neabejoja pačiu begėdiškiausiu melu, nuolankiai leidžiasi diskriminuojami klusniai tarnaudami kariuomenėje.

Pavaldinių nuo pat vaikystės pratinimas klauptis, čiulpti ir ryti – pagrindinė valdžios priemonė auklėjant neturtingus lietuvius naiviais ir paklusniais pastumdėliais, už gyvulišką užmokestį ir elgetų pensijas visą gyvenimą tarnaujančiais turtingiesiems savo tautiečiams ir auginančiais tokiais pačiais savo vaikus.

Giedrius Šarkanas