M.G. Maksimalietis: ​Vėžys – tai biologinių organizmų puvimo procesas

Autorius: M. G. Maksimalietis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-02-27 14:22:00, skaitė 565, komentavo 0

M.G. Maksimalietis: ​Vėžys – tai biologinių organizmų puvimo procesas

Vėžys - biologinių organizmų puvimo procesas. Dėl ko augalai pradeda pūti, mums visiems aišku, kad dėl kenksmingų jų gyvenimui sąlygų. O kai žmogus žaloja save alkoholiu - C2H5OH tirpikliu, tuomet dar traukia į save dūmus rūkydamas presuotų šiukšlių gaminius išmirkytus kancerogeniniuose skysčiuose pavadintus cigaretėmis, valgo sintetinį maistą, leidžiasi būti veikiamas elektromagnetinėmis bangomis - dabar ir 5G galingumu, kvėpuoja vis labiau savo nesąmoningu gyvenimo būdu užteršiamą orą, tai po to stebisi, kad gyvas pūti pradėjo.

Argi nenuostabu, kaip galima žmones valdyti jų nešviečiant tam tikromis žiniomis? 

Kaip sakoma nežinau ir galva neskauda, bet juk nežinojimas gamtos dėsnių nuo atsakomybės neatleidžia. Tada kaltiname pasaulį susirgę vėžiu, kad jis pragaras, o ne rojus.

Toliau net neįvertinę savo gyvenimo būdo, nekeisdami jo, pasirenkame savo imunitetą švitinti radiacija. Galiausiai supūvame gyvi iki mirties lygio, taip ir nesupratę, kas su mumis nutiko.

Bet kol mes pūvame iš nežinojimo, tol maitiname farmabiznierius: juk jie sako vėžys yra mistinė liga, niekaip nepaaiškinama iš kur ji atsiranda. 

Tuomet jie mus gydo už didelius pinigus - juk mirštantis žmogus atiduos viską ką turi. 

Gaunasi taip, jog jie nenustoja būti turtingiausi bei galingiausi,  net įtakoja įstatymų leidybą, bei viso pasaulio švietimą, per kurį neleidžia publikuoti tokių tiesų, ką dabar rašau jums.

Jie blokuoja visų mokslininkų atradimus, kurie paaiškina realias sveikatos sutrikimų priežastis. Tokiu būdu mes ir toliau kas ketvirtas supūsime nuo vis žalingesnių gyvenimo sąlygų, kurias mums sukuria farmalobistai.

5G jau pakeliui į mūsų gyvenimus, dauguma į tai žiūri abejingai, o kai susirgs vėžiu kaltins ne lobistus, o pasaulį, kad jis yra pragaras, o ne rojus.

M.G.Maksimalietis