15min.lt pripažįsta, jog Ukrainos kariai yra nusikaltėliai, ar Lietuvos prokuratūra imsis veiksmų?

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/06... 2015-06-19 15:30:53, skaitė 3979, komentavo 0

15min.lt pripažįsta, jog Ukrainos kariai yra nusikaltėliai, ar Lietuvos prokuratūra imsis veiksmų?

Lietuvos sisteminės žiniasklaidos rupore 15min.lt jau antra diena iš eilės kabo „naujienos“ apie Ukrainos karių Lugansko fronte darbelius, kurių jau negali nuslėpti net pati chuntinė prokuratūra.

Tai yra visiškai naujas įvykis „Lietuvos žiniasklaidos“ istorijoje, kurioje iki šiol karo nusikaltimais buvo kaltinami išimtinai tik Donbaso pusėje kariaujantys „separatistai“.

Apie Tornado ir kitų banditinių batalionų tokių kaip Aidar, Azov ir t.t. „žygdarbius“ normalūs žmonės žinojo jau seniai. Šie buvę kalėjimų zekai ir zoologiniai skustagalviai, įgavę neįtikėtiną laisvę nevaržomai siautėti, jau ilgą laiką terorizavo, prievartavo ir žudė rusus buvusiuose Ukrainos rytuose.

Žinoma, pagrindinė šių teroristų problema buvo ta, jog jie nelabai norėjo klausyti chuntistų nurodymų, chuntistams gi nerūpi jų padaryti karo nusikaltimai, tai tėra tik pretekstas nepaklūsniesiems banditėliams sutramdyti.

Įdomu tai, kad tas pats 15min.lt anksčiau yra publikavęs iškiliausio Lietuvos žurnalisto Dovyd Pancerov straipsnius apie jo kelionę į Lugansko frontą. Ten mūsų žurnalistikos herojus pasakojo apie savo susižavėjimą Tornado bataliono didvyriais:

„Man atrodo, kad būtent tokie vaikinai laimi karus. Nuožmūs, negailestingi, spjovę ant mirties.“, – tada rašė Dovydas.

Tiesa keliavo jis ten ne vienas ir ne be reikalo, o kartu su Lietuvoje ir Ukrainoje gerai žinomu Švedijos piliečiu John Ohman, kuris Lietuvos vardu per organizaciją Blue/yellow jau metus remia banditinius Ukrainos batalionus. Ir vežė jie ten banditams dovanų, ką aprašo pats Pancerovas.

Taigi, mieli skaitytojai, užduosiu jums galvosūkį: jei Ukrainos prokuratūra kaltina batalioną Tornado karo nusikaltimais, tada kuom tai padaro visus, kurie prisidėjo ar kaip kitaip rėmė karo nusikaltėlius?

Karo nusikaltimų bendrininkais.

Būtent.