Naujasis opiumas liaudžiai - transhumanizmas. Kiek už kilogramą?

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt... 2015-05-27 09:01:13, skaitė 5287, komentavo 0

Naujasis opiumas liaudžiai - transhumanizmas. Kiek už kilogramą?

Daugelis tikriausiai jau girdėjote apie tai, kad visuotinis pidorasingas - tai tik paruošiamasis sąmonės etapas prieš žengiant į naują, taip vadinamą transhumanizmo erą.

Ypač daug ir išsamiai apie tai kalba Rusijos akademinės visuomenės aktyvistai. Tą proga labai rekomenduoju pasižiūrėti 40-ies minučių Olgos Četverikovos ir Andrejaus Fursovo transhumanizmo kaip "socialinės inžinerijos" apžvalgą ir vertinimus:

Tuo tarpu vakaroidai, tyliai pildo viešąją erdvę transhumanizmo idėjomis ir promo klipais.

Ir štai šiandien pirmą kartą pamačiau, kad transhumanizmo adeptai jau pradeda masinę transgumanoidinės žmonijos ateities reklamą - didžiausiame interneto reklamos tinkle Gūglo "Adwords" paleisti banerai klausiantys "Ar tu jau pasiruošęs sekančiam evoliucijos žingsniui?":


Juokingiausia, kad pirmą kartą transgumanoidinę reklamą pamačiau Versijos.lt svetainėje, kuri nuosekliai užsiima žmonių sąmonę atzombinančios informacijos platinimu...

Reklamos nuoroda veda į tinklapyje "Live Cell Research" rodomą prezentaciją, kurioje kelioliką minučių video klipo pagalba yra plaunamos žiūrovo-klausytojo smegenys, motyvuojant jo liauną psichiką susiavėti transhumanizmo idėjomis apie "Naują 'Old Age' gyvenimą", o pabaigoje kaip realus produktas, inicijuojantis to "naujo gyvenimo" pradžią pasiūlomas ... maisto papildas.

Žinoma, kaip visada - revoliucinis, remiantis naujausiais mokslininkų atradimais, tik pas mus ir taip toliau ir bla bla bla.

Viskas būtų juokinga ir elementaru - lochams vėl parduodamos stebuklingos piliulės, prieš tai atsidievagojus, kad TAI TIKRAI TIKRAI ne dar vienos stebuklingos piliulės... tačiau yra vienas didelis "BET":

Plaunant smegenis, tipo tam, kad prakišti dar vieną Lochanolio placebą, klausytojui pakeliui yra sumaitinama praktiškai VISA TRANSHUMANIZMO PIARO porcija: pradedant bendromis frazėmis ir pasakėlėmis apie "pasiaukojamą mokslininkų triūsą žmonijos labui", baigiant fiksacija ant to fakto, kad "protingi renkasi transhumanuotis".

Ką gi, sveiki atvykę į naują, globalizacijos pagal vakaroidinius civilizatorius, etapą!

Ir įdomu, kada iš mūsų valdžiagyvių pasigirs jų šeimininkų patvirtintos ir masiniam vartojimui paruoštos idėjos?