Lietuvoje organizuotos pedofilijos tinklų nebuvo ir nėra. Ilgus metus taip buvo ir Britanijoje

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2015-05-27 02:50:40, skaitė 3996, komentavo 0

Lietuvoje organizuotos pedofilijos tinklų nebuvo ir nėra. Ilgus metus taip buvo ir Britanijoje

Tačiau pastaruoju metu aiškėja, kad tikrovėje visus tuos metus situacija buvo priešinga. Nes UK buvo apraizgęs baisus seksualinių grobuonių tinklas.

Organizuotas seksualinis vaikų išnaudojimas buvo tapęs įtakingų Britanijos elito grupuočių mėgstama pramoga. Ir tai NE perdėjimas, o žiauri realybė, kurią kruopščiai fiksuoja policinių tyrimų protokolai.

Kelios citatos iš Bernardinai.lt straipsnio "Britanijos policija apkaltino 76 politikus ir 250 įžymybių vaikų seksualiniu išnaudojimu. O Lietuva?" su nedideliais komentarais:

"... pareigūnai atskleidė, jog jie tiria kaltinimus 76 politikams ir 250 „gerai viešojoje erdvėje žinomų asmenų“."

- politikai ir įžymybės, pramogavę su vaikučiais? Siaubas. Lietuvoje to net įsivaizduoti negalime. Kol kas.

"Tūkstančiai aukų pateikė liudijimus, kai policija pradėjo tyrimus, skirtus išaiškinti vaikų seksualinio išnaudojimo atvejus, kurių kaltininkai liko nenubausti dešimtmečiais."

- taigi, praėjo DEŠIMTMEČIAI, bet yla, t.y. elito grupuočių pedofilinės pramogos visvien išlindo iš maišo.

"Iš viso policija ištyrė kaltinimus dėl vaikų išnaudojimo 1433 įtariamiesiems – įvairiose institucijose ar tiesiog garsių žmonių.

Politikos, švietimo ir pramogų sritys – visos buvo apkaltintos leidusios klestėti išnaudojimo ir slapstymo kultūrai, kuriai buvo visai nesvarbu, kokią siaubingą kainą teko sumokėti išnaudojamiems vaikams."

- pedofilijos SLAPSTYMO KULTŪRA politikos, švietimo ir pramogų srityse? Tik pamanykite, kaip žemai krito tas britų elitas.

Lietuvoje to negali būti, nes negali būti niekada. Jau pas mus tai niekas tokių darbelių net nepamanytų slėpti.

"... vis gausėjantys duomenys apie tai, kad Thatcher vyriausybė pridengė Westminsterio pedofilų gaują, paskatino tūkstančius aukų duoti parodymus policijai apie tai, kad ir jie buvo išnaudojami žmonių, turinčių tam tikras pozicijas valdžioje."

- tik pamanykite - Vyriausybė pridengė užimančių tam tikras pozicijas valdžioje pedofilų gaują?

Ačiū Dievui, tarp mūsų Premjerų nėra nei vieno pavarde Tečer.

"Daugiau kaip 250 kaltinamųjų buvo įvardinti kaip „gerai viešojoje erdvėje žinomi asmenys“, įskaitant TV žvaigždes, muzikantus ir politikus."

- oho, ne tik politikai, bet ir muzikantai bei TV žvaigždės?

Mūsiškiai tai daugumoje netiki į tokius niekus, kaip organizuota pedofilija.

"Vaikų apsaugos pareigūnai ...yra prisipažinę, kad jiems dešimtmečiais buvo trukdoma patraukti atsakomybėn įtakingus žmones.

...vyresnioji socialinė darbuotoja, tuo metu dirbusi Islingtone, paliudijo, kad duomenis policijai nešusi ryšuliais tik tam, kad išgirstų iš policijos pareigūno „Aš negalėsiu to ištirti čia, Skotland Jarde“."

- matai kaip? Štai tau ir išgirtoji Britanijos policija bei kitokia teisėsauga.

Jau mūsiškiai pareigūnai tai nedelsdami pradėtų tyrimą, vos gavę signalą apie galimą vaiko išnaudojimą. Net jeigu tai būtų signalai apie kokį teisėją, politiką ar šiaip vaikų namuose pamėgusį lankytis visuomenės veikėją.

"Visuomenės pasipiktinimas pastaraisiais metais reiškia, kad detektyvai nebeturi jokios kitos išeities – tik priimti visus kaltinimus rimtai, net jei aukos teigia, kad ta pati policija dešimtmečiais ignoravo ir slėpė jų parodymus."

- visuomenės pasipiktinimas? Bet argi tai ne violetinės isterijos atmaina?

"... esama duomenų, jog viršesnieji politikai tiesiogiai naudojo savo įtaką užgniaužti tyrimams."

- Lietuvoje, kaip visi suprantame, tai neįmanoma. Nes tokių duomenų nėra ir negali būti.

"...jaunos aukos paprasčiausiai suprato, kad jų teiginiais nebus patikėta, nes smurtininkai buvo turtingi ir garsūs. Iš įtariamųjų, kurių bylos dabar tiriamos, 135 buvo TV, kino ar radijo žvaigždės, 43 yra iš muzikos industrijos, o 7 – iš sporto pasaulio."

- ir nei vieno teisingumo pramonės proletaro? Na va, net Britanijoje tarp teisėjų pedofilų nebuvo. Kaip ir Lietuvoje.

Skaitau apie tas netikėtai į dienos šviesą išlindusias britų elitą kamavusias pedofilines bėdas ir mastau: o juk netruks praeiti keli dešimtmečiai.

Ar neištiks ir mūsų laisvą nuo pedofilijos gintarinį kraštą panašios bėdos?