Šakalienės gauja pakvėpavo į nugarą.

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-11-22 23:29:20, skaitė 611, komentavo 2

Šakalienės gauja  pakvėpavo į nugarą.

Šakalienės bepročių gauja man pakvėpavo į nugarą.

Tik dabar supratau. Tik dabar suvokiau kokia nelaimė praėjo visai pro šalį. Trūko vos vos mažo truputuko.

Kažkaip nesidomėjau tais vaikų grobimais. Maniau vaikas paimamas kai jam reali grėsmė. Jei pavojaus nėra maniau, kad vaikas ryte yra grąžinamas namo. Pasirodo bepročiai vaikus atima mėnesiams ir net metams. Kas vyksta? Kada tai bus sustabdyta?

KADA NUSTOSIT LUOŠINTI VAIKUS?

Dabar mano istorija.

Anūkei penki. Suteikia Anūkės tėvai seneliui progą pasaugoti savo vaiką. Šių metų vasara. Vaikų žaidimų aikštelė. Aikštelėje aš Anūkė ir Anūkės grupiokė Goda. Sūpynės. Aš vaikštau visas toks budrus. Anūkė sėdi ant sūpyniu,bet  nesisupa ir su Goda abi bendrauja.

Buvau nusisukes ir išgirdau dunkstelnant nukritusį kūną ant žemės. Viltis buvo, kad nukrito į priekį kažkaip ant šono ant peties. Bet garsas buvo nieko gero nežadantis. Atsisuku. Nukrito aukštielninka ir jau persivertusi ant šono žiūri į mane. Visa išsigandusi.

Nu, sakau, kas čia tau dabar. Sako, va nukritau. Tai klausiu, kaip čia taip? Sako, va nesilaikiau rankomis. Tada sakau, nu tai stokis. Ko čia guli.

Atsistojo. Pasiraivė. Nė ašarėlės. Sako, seneli. Ką, sakau. Sako, PAŽIŪRĖK AR KRAUJAS NEBĖGA. Apžiūrėjau nugarą maikę pakėles. Ne nebėga sakau.

Nutikimas kaip ir išpręstas. Nuėjo vėl žaisti. Tiesa, Godos veidelis irgi buvo pilnas išgasčio...

Vakare tėvai aptiko mėlynes ant nugaros. Na ir ji pati papasakojo apie nukritimą.

Svarbų vaidmenį suvaidino kepurė su snapeliu. Senelis kartais nešioja snapelį nusukes atgal. Ir tada ji buvo snapelį nusukus atgal. Ir kai krito, tai snapelis papuolė lygiai tarp žemės ir tarp galvos. Deformuodamasis snapelis paliko ant kaukolės skliauto odos įspaudą ir net buvo perlinkes. Amortizavo galvos smūgį į žemę. Argi ne stebuklas?

Kitą dieną darželyje auklytė auklėtoja ir dar nežinau kas irgi tas mėlynes matė. Bet mergaitė puikiai ir aiškiai dėsto mintis ir  pasakė kaip buvo.

O jei tarp mamos ir darželio konfliktas? Taip. Anūkė yra parėjusi iš darželio ir su nubrozdinimu ir su mėlyne. Bet  iš to mama nedarė didelės problemos. Nu vaikai... Auklėtoja viena... Viskas yra suprantama.

O juk darželis galėjo parodyti pilietiškumą kreiptis į Šakalienės gestapininkus ir  atimti Anūkę kokiems keturiolikai mėnesių, kad apsaugoti nuo smurto.

Ane Šakaliene?

Man tikrai baisu...