Kiek dar teisėjų paaukosi, Magnolija?

Autorius: Steponas Valdemaras Prūdas II Šaltinis: https://visuomenedotcom.wordpr... 2018-11-18 14:55:23, skaitė 558, komentavo 2

Kiek dar teisėjų paaukosi, Magnolija?

Eugenijus Pukėnas viešino vaiko atėmimo ir suluošinimo bylos aplinkybes, bylai vadovaujanti teisėja nebeatlaikė kritikos, ir….numirė.

Nesu nei bandito, nei stribo vaikas, esu tiesiog kaimietis Steponas Valdemaras, o Prūdas buvo mano tėvelio pravardė. Nežinau, kodėl jį taip vadino, o jaugi kaime mane antruoju pavadino, ir tiek.

Skaičiau tas visas baisias vaikų atiminėjimo istorijas, ir galvojau, kada gi tai liausis, ir žinai, Magnolija, žvelgdamas į tave, bevaikę, bešeimę, aš supratau – tu Dievo pakeiksmas mūsų Tėvynei, galgi netgi duobėse kalkėmis užpiltų mirštančiųjų šauksmas tu esi, juk kažkada girdėjau iš duobės, tada buvau vaikas, o juos gi žudė tavo dabar garbinamieji banditai “paskęsite vieni kitų kraujyje, tapsite vergais, pardavinėsite vieni kitus, iš Lietuvos neliks akmens ant akmens”.

Man ausyse skamba šitie žodžiai, ir aš suvokiu, jog tu, Magnolija, priklausau tai Pasaulio Pabaigos Sektai, ir esi atsakinga už Lietuvos Pabaigą.

Kaip pabaigti kažkokią šalį, valstybę, miestą, kaimą, galų gale, gimtinę? Išdraskant šeimas, atimant žemes, atimant nuosavybes, algas, išvarant nuo gimtų vietų.

Jeigu per 9 metus, tu Stalino Magnolija, vykdei aklai savo pirmtako politiką, tai į paskutinius metus visiškai nudurnėjai ir nuprotėjai.

Tau nebeužteko, kad 1 milijonas ir virš yra išvaryta ir niekada nebegrįš Tėvynėn, stebės ją kaip valkata, elgeta tamsią žiemos naktį per stiklą – taip jie probėkšmiais, jau ugdydamiesi savyje neapykantą Tėvynei (nes stengsis niekada nebesugrįžti, kad ir kaip širdis verstųsi kūliais).

Tau nebeužteko, jog Lietuvoje – antra nuo apačios minimali alga Europoje, po nuskurdusios ir apačioje besivelkančios Bulgarijos.

Neužteko tau ir to, kad žemė nebuvo ir nebus grąžinta savininkams, o išsiparceliavus miškus, jie pateko Ikėjoms, ir kitokioms užsienio fėjoms. Juk asmeniniai ūkiai, apie kuriuos tu rašei savo disertaciją, gudrių aferistų buvo suforminti net Labanore.

Tau nebeužteko šiaip sau atiminėjamų vaikų iš tevų, kurie visiškai nebegalėjo apsiginti – tu užsimanei jau ir gerų šeimų vaikučių, juk pasaulio pabaigai reikia sunaikinti būtent inteligentų vaikus, nes Stalinas būtent tą ir darė.

Tavo planams labai dirbo atskiri teisėjai, o kartais ir visas jų susivienijimas.

Visiškai nekontroliuodama jų ir neturėdama jokio balso, kai jie kaip kokie idiotai darydavo bylose nesąmones, savo neveikimu tu nuvarei į kapus visai dar jauną vaikų atiminėjimo teisėją.

Todėl aš, Steponas Valdemaras Prūdas II, tavęs negerbiama Magnolija, ir klausiu: kiek dar teisėjų tu paaukosi, rėkaudama tarptautiniuose kongresuose tas absoliučias nesąmones, jog “Lietuvos teismuose įvyko proveržis”?

Ar tu turėjai galvoje, jog teisėjai, kurie neatlaiko bylininkų aktyvaus bylinėjimosi, viešinimo ir kritikos, ir tiesiog numiršta – tai ir yra tas teismų proveržis? Tai paaiškink plačiau, negerbiamoji ir tautos nekenčiama Magnolija.

Steponas Valdemaras Prūdas II