Socialdemokratė R. Šalaševičiūtė apie atiminėjamus iš šeimų vaikus: jų dar bus, čia nepabaiga tų pamokų

Autorius: Vidmantas Valiušaitis Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/social... 2018-11-18 14:03:37, skaitė 794, komentavo 3

Socialdemokratė R. Šalaševičiūtė apie atiminėjamus iš šeimų vaikus: jų dar bus, čia nepabaiga tų pamokų

Nuo tikrųjų pedofilų ir homoseksualų kadais kentėjusi socialdemokratė R. Šalaševičiūtė dabar yra viena aktyviausių vaikų teisių gynėjų. Nuotr. facebook.com

Prieš beveik dešimtmetį tikrųjų pedofilų ir homoseksualų sužlugdyta, tačiau sugebėjusi atsitiesti socialdemokratė Rimantė Šalaševičiūtė dalyvavusi lapkričio 14 d. Seime vykusiame Socialinių reikalų ir darbo komiteto Šeimos ir vaiko gerovės pakomitečio diskusijoje pasidalino savo įžvalgomis apie susidariusią situaciją dėl valstybės vardu atiminėjamų iš šeimų vaikų.

Pasak politikės, kokia bebūtų reforma, visada yra dalis nepatenkintų.

„Niekada reforma jokia nepatenkinsi visų interesų“, - teigė vaikų teisių specialistė.

Pasak R. Šalaševičiūtės, įstatymo įgyvendinimo terminai turėjo būti sudėlioti per ilgesnį laiką.

„Kviečiu tirkrai dirbti bendrai ir nesakyti tas blogas, vien mes geri, o tas neišmano, o tas dar kažką... Išmoktas pamokas, jų dar bus, čia nepabaiga tų pamokų. Ir ne vienas ar du atvejai Kaune, aš daugiau gavau tų prašymų ir tikrai net mesendžeriu ateina žinutės, nesuspėju atsakyt, neberandu kartais kaip paaiškint atsakyt žmogui ką jam daryt“, - atviravo politikė.

R. Šalaševičiūtė taip pat nurodė, kad vaiko teisių apsaugos reformai finansavimas yra skirtas išskirtinai didelis.

Visų išsakytų socialdemokratės įžvalgų klausykitės čia:

Komentatorius "Nu jo..."

Visos šitos sukruštos vaikų "reformos" iš niekur neatsirado ir prasidėjo dar gerokai iki šiandienos. 1991 metai buvo įkurtas sorošinio NVO tinklo "Save Children" Lietuvos padalinys. O toliau, paskirti administratoriai tik vykdė NVO pinigais paremtus nurodymus. Tai ką šita Krыkla gali dar pasakyti?. Mane tik išmuša iš visų įmanomu vėžių tai, kad šitie savo kišenės patriotai net nebesislepia ir atviru tekstu sako: grobėme, grobiame ir grobsime..

Keli susiję:

Dėl pasiekimų vaikų teisių gynimo srityje Lietuvą pasveikino net Švedijos karalienė
Po tikrųjų pedofilų ir homoseksualų sužlugdymo politikė rado jėgų atsitiesti
R. Šalaševičiūtė tikrųjų pedofilų ir homoseksualų pavardžių nepateiks, nes tai būtų neteisėta ir neetiška