Arvydas Juozaitis. Mus pasiekė nepaneigiamos žinios - Nausėda „sugriuvo“

Autorius: Arvydas Juozaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Arvyd... 2018-11-12 02:03:00, skaitė 1143, komentavo 1

Arvydas Juozaitis. Mus pasiekė nepaneigiamos žinios - Nausėda „sugriuvo“

Lapkričio 12 dienos vakarą LNK TV studijoje buvo numatytas ir sutartas pirmas rimtas disputas „Arvydas Juozaitis – Gitanas NAUSĖDA".

Prodiuseriai su abiem disputo dalyviais buvo sutarę laidos formatą, scenarijų, diskutuojamus klausimus, kurie turėjo telktis apie skurdo problemą. Numatytas ir „NEPRIKLAISOMAS“ laidos ekspertas Mykolas KATKUS. Formatas ir laidos tezės buvo sutartos praėjusios savaitės viduryje.

Lapkričio 11 dienos vakare LNK TV atstovas pranešė Mano štabui, kad „Gitano Nausėdos pusėje sugriuvo scenarijus“. Tai leidžia teigti mažiausia kelis dalykus.

Pirma, jeigu G. Nausėda sugriovė scenarijų savarankiškai, tai liudytų, kad su manimi buvo be reikalo kalbama dėl tezių.

Antra, jeigu tai padarė ne G. Nausėda, tai liudytų, kad šitai padarė laidoje turėjęs dalyvauti ekspertas Mykolas KATKUS.

ANTROJI PRIELAIDA YRA ITIN SVARBI.

Nes – prašome pasidomėti kad ir Vikipedijoje – M. Katkus dirba viešųjų ryšių kompanijoje UAB „Fabula“. Ši kompanija metų metus kūrė SEB banko „veidą“ - G. Nausėdą.

Be to, „Fabula" dirba tokioms korporacijoms kaip „Rosatom“, „Maxima“ ir turi sutartį su TS-KD konservatorių partija.

---
Mykolas Katkus
Šitą, propatria, kurie šitą paskyrą tvarkot. Pirma, jei norit pasiklausyt apie ką kalbėjau apie Nausėdą, tai nepatingėkit Laisvės TV pasižiūrėt, ten turim tokį podcastą. Gal net patiks. Galit ir kandidatui parodyt.

Antra, mane LNK pakvietė ir pranešė, kad bus keli kandidatai - Juozaitis, gal Nausėda, gal Maldeikienė, gal dar kas nors. Sutikau, nes buvo tema, kurią šiek tiek išmanau - kokius lūkesčius žmonės deda į Prezidento postą.

Trečia, keturiolika metų nedirbu su politikais ir niekada nekomentuoju kaip ekspertas ten, kur galiu turėti interesų konfliktą. Suprantu, kad pagal save vertinat, bet gal pagalvokit prieš nesąmones skleisdami?

Ketvirta - pagal įrašą man biški neaišku - tai laida bus ar ne?

Jonas Vaiškūnas
Su politikais nedirbate jau n metų? O su SEB-u kiek metų dirbate? Gal pamiršote, kad vienas politikas yra SEB augintinis kuris nau sumanė sėsti į LRP kėdę.

Vytautas Sinica
Suprantu, kad pagal save vertinat, bet gal pagalvokit prieš nesąmones skleisdamas? Prie ko išvis čia propatria? Ar tiesiog šnekam bet ką ir gerai?