Tomas Baranauskas. Po kiek alkani žurnalistai? Init TV presstitucijos pavyzdys

Autorius: Tomas Baranauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/tomas... 2018-11-09 00:15:31, skaitė 861, komentavo 3

Tomas Baranauskas. Po kiek alkani žurnalistai? Init TV presstitucijos pavyzdys

Susipažinkite - profesionali presstitutė Edita Norkienė - paslaugas teikia iš karto, tabu neturi, kaina prieinama. Naudokitės, jeigu nebijote užsikrėsti smegenų sifiliu

Init TV pastaruoju metu paskelbė keletą aktualių reportažų "vaikų teisių gynėjų" veiklos Kaune tema. Iš jos sužinojome ir skandalingą faktą, kad ten darbuojasi teistas nacistinių pažiūrų veikėjas Teodoras Ismailovas.

Pirmadienį Init TV žurnalistė E. Norkienė paskelbė dar vieną reportažą apie tai, kaip prieš metus tiesiai iš darželio buvo paimtas tvarkingos šeimos vaikas ir negrąžintas. Ir štai po 3 dienų - dar vienas tos pačios žurnalistės reportažas, kuriame pastaroji istorija apsukama 180 laipsnių kampu: pasirodo viskas iš tarnybų pusės buvo tiesiog puiku, motina melavo, o patėvis siaubingai sudaužęs vaiką.


INIT reportažas iki kyšio gavimo


INIT reportažas po kyšio gavimo

Be šešėlio abejonės žurnalistė pasakoja, kad buvo užbėgta už akių dar vienai "Matuko tragedijai" (pagrindiniu propagandinės isterijos herojumi, priimant šakališką įstatymą, padarytas vaikas). Ir jokios abejonės nesukelia faktai, kad patėviui jokie kaltinimai nepareikšti, byla nutraukta, o ir kitų tos šeimos vaikų saugumu tarnybos visai nesusirūpino...

Ar brangi yra alkano žurnalisto pozicija? Ir kokia ranka galėtų jį pamaitinti? Bene iš įstaigos, kuri garsėja teisto nacio šeimoms teikiama "pagalba"?

---
LDiena.lt Siūlyčiau nesistebėti, kad visuomenė, kuri pasirinko parazitinį kapitalistinį gyvenimo būdą pasaulėžiūrą lemia pinigai. Masinė žiniasklaida prie bet kurios santvarkos atlieka vienui vieną funkciją: UŽTIKRINA VALDŽIOS PASTOVUMĄ IR DURNINĄ VISUOMENĘ, KAD JĄ BŪTŲ LENGVA IR PATOGU VALDYTI.

Visos taip vadinamos "kontraversiškos temos", "žurnalistiniai tyrimai" ir "valdžios kritika" tokiose Masinio Durninimo priemonėse tėra tik pasekmė tų užkulisinių kovų, kurios vyksta tarp skirtingų valdžiagyvių klanų. INIT TV reportažai - nėra jokia išimtis. Tiesiog profesionali presstitutė Edita Norkienė išnaudojo progą ir nureketavusi VAIKŲ GROBIKUS gavo savo kąsnį. O gal netgi užsitikrino vietą prie lovio ir dabar už tą vietą ilgai ir nuoširdžiai atidirbinės.

Kaip kad atidirbinėja Delfinariumo amebos, visas LNK - TV3 - LTV kurvynas bei kitos šūdrytinės žemos socialinės atsakomybės kūzios su lavastėmis.