Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą rekomenduoja, ne Rusiją vadinti “šūdu numeris vienas“, o Kremlių

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-11-08 10:44:23, skaitė 606, komentavo 4

Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą rekomenduoja, ne Rusiją vadinti “šūdu numeris vienas“, o Kremlių

Gražina Ramanauskaitė - taip vadinama "Žurnalistų etikos inspektorė" yra ne tik melagė, bet dar ir ŠŪDAS NUMERIS VIENAS Lietuvoje

2018.08.20 dieną buvo kreiptasi į “Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą“, dėl Algio Ramanausko viešų pasisakymų, kuris radijo stotyje “Radiocentras“,  tiesioginio eterio metu, viešai Rusiją išvadino šūdu numeris vienas.

2011.11.07 po beveik trijų mėnesių iš “Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybos“ gavome atsakymą, kuriame rekomenduojama:

Inspektorius atkreipia dėmesį, jog tikslesnis terminas Rusijos, kaip politinio vieneto, kritikai reikšti būtų žodis ,,Kremlius“.

Žurnalistų etikos tarnyba

Keistas ir dar vienas momentas iš “Absurdistano“ demokratijos klodų, sprendimą Ramanauskui pasirašė žurnalistų etikos inspektorė Gražina Ramanauskaite. Lietuvos policija, taip pat mano, kad Rusiją galima vadinti “Šūdų numeris vienas“.

Ar Lietuvą galima vadinti šūdu numeris vienas? Net neabejoju, kad už tokius pasisakymus būtų iškeltos baudžiamos bylos ir “padovanoti“ teistumai.

Linas Naujelis

---
LDiena.lt
 Taip vadinamos "Žurnalistų etikos inspektorės" Gražinos Ramanauskaitės sprendimas bei jame taikomos formuluotės demonstruoja, kad Lietuvoje šūdas numeris vienas yra valdiškos kurvos ir prostitutės, tokios kaip pati Ramanauskaitė - aptarnaujančios Organizuotą Vagių ir Banditų Gaują, sąjūdistinio perversmo metu užgrobusią valdžią Lietuvos Tarybų Socialistinėje Respublikoje.