Slapta Dalios ir Putino meilės istorija (video)

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/slapta-dali... 2015-04-16 09:08:45, skaitė 4483, komentavo 0

Slapta Dalios ir Putino meilės istorija (video)


Nuotraukoje: Raudonoji Bestija (kairėje) ir jos šefas

Šauksmas gavo intriguojančius video įrašus, kuriuos, kaip ir visada, nutekino šaltiniai iš Prezidentūros. paaiškėjo slapta Dalios ir Putino meilės istorija.

Pokalbio stenograma

- Vladai, Vladeeeliii…

Kada gi tu mane užpulsi? Aš pavargau jau ir belaukti. Iš nevilties net rusų televiziją uždraudžiau. Kai tik sužinojau, kad tu ruošiesi su žiūrovais tiesioginiame eteryje kalbėtis - iškart sumojau, kad tave užvers lietuvių bobulyčių klausimai, ar tu pulsi mane, ar ne. tai aš ir uždraudžiau tą televiziją. Nenoriu girdėti tavo atsakymo, kad nepulsi. jeigu ką - tai ir telefoną uždrausiu. Jei tas nepadęs - internetą išnaikinsiu. Gedimino pilį amerikonų raketomis apsmaigstysiu, o vaikų darželiuose vaikai privalomai dainuos “man nereikia artojėlio, man tik reikia Putinėlio, man tik reikia PUTINĖLIO…”

Myliu tave, Vladeli tu mano brangusis, visas akeles pražiūrėjau, į rytus žiopsodama, pulk mane pagaliau, pulk, degu aš visa karštoje meilės liepsnoje.

- Tssst…Tyliau tu,baik, tvardykis. To dar tik ir betrūko, kad jenerolas Krūmas tavo rypavimus išgirstų.  Ne tam su žmona išsiskyriau ir Krymą atsiėmiau, kad dabar vėl ant to pačio grėblio lipčiau - didžiosios Žemaitijos, nuo vandenyno iki vandenyno, idėjos atsisakyčiau. Aš savo gyvenimą pašvenčiau vieninteliam tikslui: prijungti Rusiją prie Lietuvos, atstatyti lietuvių-rusų-žemaičių draugystę. O tu ką čia dabar snargliuojiesi? Juk jei tik apie mūsų meilę amerikonai suos - galas mūsų meilei ir visoms svajonėms. Ir nebūsi tu tada nei jūrų valdove, nei Afrikos šeimininke. Neauginsi tu tada pomidorų juodoje Krymo žemelėje. Visur tada NATO tankai knibždės.

Kentėk, Dalyt, būk protinga… Nors… jei jau negali trivoti,.. gal už tavęs Arturčiką ištekinti? Tam jau irgi galvoje triušiai veisiasi, priešai visur vaidenasi, pavasarinis morčius, matyt... O ką,visai nieko idėja: prezidentas iš jo vistiek neišeis, tai nors prezidentiene pabus... Tikrai, taip ir padarykim. reiks Krūmui paskambint,tegu vestuvėms Arturčiką paruošia, o man jau bėgti reikia - liberastai vėl galvas kelia, reik apramint. Iki, mieloji, iki…

Šauksmas