N. Puteikis: turi ieškot kam išmokėjo, kas išmokėjo ir už ką išmokėjo, bet visi apsimeta asilais

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/nputei... 2018-10-03 09:37:12, skaitė 811, komentavo 0

N. Puteikis: turi ieškot kam išmokėjo, kas išmokėjo ir už ką išmokėjo, bet visi apsimeta asilais

puteikis-01.png

„PressJazz pokalbiuose“ – Seimo narys Naglis Puteikis. Jis pirmasis politikas, kuris paskelbė, kad dalyvaus 2019 m. Prezidento rinkimuose.

Pasak paties N. Puteikio, vienas stipriausių kandidatų šiuose rinkimuose turėtų būti Saulius Skvernelis. Jo verta konkurentė turėtų tapti Ingrida Šimonytė. Gitano Nausėdos perspektyvas N. Puteikis vertina kukliai teigdamas, kad jam nėra jokių šansų.

Laidoje trumpai apkalbėti buvo ir dar kai kurie pasiskelbę pretendentai, bandysiantis tapti kandidatais į prezidentus.

Palietus nepriklausomos žiniasklaidos temą, N. Puteikis pritarė laidos vedėjo Audriaus Nako nuomonei, kad didžiausias internetinis portalas delfi.lt atvirai dirba vienai politinei grupuotei.

„Na, jau ne tas žodis, kad dirba, ne tas žodis. Tiesą sakant nieko panašaus anksčiau ir nebuvo. Tik klausimas toks, ar dirba už pingus, ar iš simpatijos“, - sako politikas.

Laidoje buvo atkreiptas dėmesys į vieną pikantišką detalę, kuria turėtų pasinaudoti tie, kas nenori kokioje nors diskusijoje susidurti su G. Nausėda – tereikia su savimi visada pasikviesti Aušrą Maldeikienę. Esant M. Maldeikienei yra garantija, kad G. Nausėda debatuose nedalyvaus.

Pokalbio meta buvo užsiminta ir apie didelę mūsų valstybės bėda – parazituojanti taip vadinamą Lietuvos elitą. N. Puteikio teigimu, Konstitucinis teismas yra Lietuvos elito vyšnia ant torto.

Žalingo elito pasekmė - emigracija ir toliau didėja, o nemažėja, kaip skelbia valdantieji, įsitikinęs N. Puteikis.

Palietus nevykdomų tarptautinių teismų sprendimų Lietuvai temą bei prezidento Valdo Adamkaus slaptojo kalėjimo klausimą, N. Puteikis buvo kategoriškas.

Pasak jo, reikalai susiję su slaptuoju kalėjimu – tai kriminalinis nusikaltimas. Tačiau visi aplink tiesiog apsimeta durniais ir nenori matyti sakinio iš JAV kongreso senato tyrimo, kad milijonai dolerių veikėjams Lietuvoje buvo mokami grynaisiais.

„Generalinė prokuratūra turi ieškot, senatis dar nesuėjo – turi ieškot kam išmokėjo, kas išmokėjo ir už ką išmokėjo, bet visi apsimeta asilais“, - apie solidžios, tačiau neteisėtos dolerinės naudos gavėjus ir jų dengėjus kalbėjo politikas.

N. Puteikis užsiminė ir apie savo galimus politinius ėjimus, kai finansiškai stipriausi kandidatai pradės skelbtis, kad būtent jie ruošiasi ginti labiausiai nuskriaustų Lietuvos piliečių teises.

Viso spalio 2 d. pokalbį žiūrėkite čia:

Šaltinis: pressjazz.TV