Demaskuojamas JAV globalinis melas apie Ukrainos fašistų 2014-07-17 numuštą Malaizijos keleivinį lėktuvą Boeing-777

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/201... 2018-09-18 13:15:19, skaitė 2060, komentavo 10

Demaskuojamas JAV globalinis melas apie Ukrainos fašistų 2014-07-17 numuštą Malaizijos keleivinį lėktuvą Boeing-777

2018-09-17 Rusijos gynybos ministerija surengė spaudos konferenciją Rusijos ir užsienio specialistams, kurios metu paskelbė sensacingas naujienas Malaizijos lėktuvo Boeing -777, skridusio reisu MH17, katastrofos tyrime. Primename, kad šiuo reisu skridęs keleivinis Malaizijos lėktuvas 2014-07-17 buvo numuštas Ukrainos nacionalistų , karo nusikaltėlių, vadovaujant JAV instruktoriams-karo nusikaltėliams. Visi skridę 298 žmonės, tame skaičiuje 80 vaikų, katastrofos metu žuvo. JAV , ES, NATO karo nusikaltėliai , šios katastrofos organizatoriai ir vykdytojai, nedelsiant, lėktuvo nuolaužoms dar nepasiekus žemės, apkaltino Rusiją dėl šio JAV nusikaltimo įvykdymo – be jokių įrodymų, tyrimo, išvadų, pagal visas informacinio  karo, Vakarų informacinės agresijos žanro taisykles.

Katastrofos tyrimas buvo perduotas nedelsiant Nyderlandų tyrimo komisijai, kurią valdo ir kuria manipuliuoja JAV karo nusikaltėliai. Todėl iš tyrimo, grubiai pažeidžiant ICAO (Tarptautinės Civilinės Aviacijos Organizacijos) nustatytas civilinių orlaivių katastrofų taisykles, buvo pašalinta Rusija, kaip incidento tyrimo teisėta dalyvė, ir įtraukta civilinio Malaizijos lėktuvo numušimo  tiesioginė vykdytoja, kaltininkė Ukrainos chunta, Vašingtono marionetė. Tyrimas, žinoma, tapo korumpuotas, JAV kario nusikaltėlių manipuliacijų cirku ir per 4 metus vykdė vienintelę jai priskirtą misiją – sunaikinti visus įrodymus, kurie neginčijamai įrodo JAV-NATO karo nusikaltėlių tiesioginį dalyvavimą Ukrainos fašistų įvykdytame nusikaltime žmoniškumui, suklastoti tyrimo rezultatus taip, kad tikrieji šio nusikaltimo organizatoriai, JAV ir NATO nusikaltėliai, tikrieji vykdytojai, Ukrainos fašistinės chuntos nacionalistai, nebūtų nustatyti, o kaltė dėl minėtų nusikaltėlių-“demokratų” nusikaltimo būtų suversta Donecko liaudies respublikos laisvės kovotojams ir Rusijai . Todėl tyrimas nepajudėjo per 4 metus nei iš vietos, nors taip vadinama Nyderlandų “komisija” MH17 katastrofos tyrimą klastojo visais įmanomais būdais, o JAV ir Didžiosios Britanijos žiniasklaidos ruporai melavo kasdien ir siaubingais kiekiais.

Malaizijos lainerio MH17 katastrofa – nežmoniškas JAV, D.Britanijos, ES, NATO informacinio karo prieš Rusiją nusikaltimas

2018-09-17 spaudos konferencijos metu Rusijos Gynybos ministerija pateikė rašytinius dokumentus, – raketos pagaminimo,  pervežimo į Ukrainą, priėmimo-perdavimo aktą Ukrainai, – kurie neginčijamai įrodo faktą, kad raketa, kuria Ukrainos fašistai 2014-07-17 numušė Malaizijos keleivinį lėktuvą, 1986 metais buvo perduota Ukrainos TSR ir po to į Rusiją niekada negrįžo, visą laiką iki pat MH17 numušimo buvo Ukrainos chuntos karinėse pajėgose. Visi raketos techniniai žurnalai, judėjimas yra griežtai fiksuojami pagal JTO nustatytas taisykles. Nyderlandų “komisijai” tereikia išreikalauti iš Ukrainos chuntos minėtos raketos dokumentaciją ir viskas stosis į savo vietas. Tačiau JAV-NATO karo nusikaltėliams tiesa yra kelias į Niurnbergas-2 tribunolo kaltinamųjų suolą, todėl kišeninė Nyderlandų “komisija” darys viską, kad jų šeimininkai iš JAV niekada nestotų prieš teisingumą. Ši “komisija” vis dar neišreikalavo iš Ukrainos skrydžio kontrolės dispečerinių tarnybų įrašų, nepaklausė dispečerių, tą dieną kontroliavusių skrydį, o rinko informaciją … socialiniuose tinkluose. Ir tik tokią informaciją, kuri neva patvirtina Rusijos kaltę.  Informacija, kuri neginčijamai įrodo JAV-NATO ir Ukrainos karo nusikaltėlių dalyvavimą šiame karo nusikaltime, Nyderlandų “komisijos” yra kruopščiai ignuoruojama.

Be to, Rusijos, kurios dailės mokykla yra žinoma visame pasaulyje, aukščiausios klasės ekspertai nustatė, kad Nyderlandų “komisijos” išvadose pateikti filmukai iš socialinių tinklų, kurie, neva, įrodo Malaizijos lėktuvo katastrofos išvakarėse vykusį Rusijos priešlėktuvinės gynybos raketinių kompleksų “BUK” judėjimą Donecko Liaudies Respublikos laisvės kovotojų kontroliuojamoje Rytų Ukrainos teritorijoje, yra grubi klastotė, sukurpta JAV karo nusikaltėlių laboratorijose. Šioje JAV klastotėje , be kita ko, yra grubiai pažeisti vaizdojamojo meno objektyvūs dėsniai, konkrečiai, perspektyvos ir apšvietimo dėsniai. Ši grubi montažo klaida dar kartą neginčijamai įrodo JAV – NATO karo nusikaltėlių aukščiausio lygio klastotojų, kaip ir WADA aferoje prieš Rusijos sportą bei Litvinenkos, Berezovskio, Perepelično nužudymo, bei Skrypalių nunuodijimo istorijoje, braižą. Akivaizdu, kad Jos Didenybės globaliniai sukčiai, klastotojai ir melagiai čia taip pat  pasidarbavo iš peties – JAV, Didžiosios Britanijos, NATO kolonizatoriams, savo istorijoje išžudžiusiems šimtus milijonų žmonių visame pasaulyje, dar 300 MH17 reiso nelaimingų nekaltų žmonių yra tik eilinės Vakarų nusikalstamo karo prieš Rusiją aukos, neišvengiami nuostoliai Vakarų kelyje į dominavimą visame pasaulyje.

Taip pat Rusijos Gynybos ministerija pateikė buvusio Ukrainos priešlėktuvinės gynybos pajėgų pulkininko pokalbio telefonu įrašą, kuriame Ukrainos karo nusikaltėlis tiesiogiai giriasi savo dalyvavimu numušant Malaizijos orlaivį Boeing-777 MH17.

Lietuvos melo ruporai – delfis, lnk, lrt, Lietuvos rytas, 15 minučių ir kiti – jau įjungė savo dezinformacijos srautus galingiausiu režimu, platina Vakarų melą, klastotes, menkina Rusijos pateiktus įrodymus, dirba informacinio karo nusikaltimų fronte. Toks jų darbas – parsidavinėti ir išduoti visus ir viską.

Kodėl Rusija panašios informacijos nepateikė ankščiau? Akivaizdu, kad, pirma, dėl tokios informacijos slaptumo, didelės svarbos Rusijos nacionaliniams saugumui, kurios atskleidimas gali susilpninti Rusijos gynybos potencialą NATO  šiuo metu vykdomos agresijos prieš Rusiją akivaizdoje.  Antra, JAV, Didžiosios Britanijos, NATO vykdomo informacinio karo prieš Rusiją metu yra labai svarbu laikas, kada galima smogti Vakarų tarptautiniams nusikaltėliams ir smūgis padarytų kuo didesnę žalą JAV-NATO karo nusikaltėlių , demokratijos karių kaip jie save įsivaizduoja, įvaizdžiui. Metodiškai, nuosekliai, įtikinamai demaskuodama Vakarų nuolatinį, permanentinį melą, Rusija atskleidžia visam pasauliui, nuplėšia kaukes nuo “šviesiųjų demokratų”, “laisvės kovotojų”, “šviesos karių” ir parodo tikrąjį NATO teroristinės organizacijos šalių elitų veidą – karo nusikaltėlių, nusikaltėlių žmoniškumui, tarptautinių aferistų, klastotojų, kryžiuočių, konkistadorų, kolonizatorių,  liberalių fašistų, koncentracijos stovyklų, dujų kamerų prižiūrėtojų, masinių žudynių vykdytojų ir pasaulinių karų sukėlėjų veidą.

Pažymėtina, anksčiau Rusijoje lankėsi Malaizijos ministras pirmininkas, kuris po apsilankymo Rusijos Gynybos Ministerijoje atsiėmė visas Malaizijos pretenzijas Rusijai. Akivaizdu, kad Malaizijos vadovui Rusijos karinė žinyba parodė įrodymus, informaciją su grifu “Visiškai slaptai” ir jam neliko jokių abejonių dėl Malaizijos orlaivio katastrofos priežasčių ir kaltininkų. Visai neseniai Rusijoje taip pat lankėsi ir Nyderlandų generalinė prokurorė, jai taip pat buvo pateikti Rusijos dispozijoje  esantys įrodymai, tačiau JAV valdoma Nyderlandų kolonija toliau tęsia JAV specialiųjų tarnybų nubrėžtą klastočių legalizavimo liniją šioje istorijoje.

Vakarų informacinio karo nusikaltimų technologijos, kurių pagalba Vakarų tarptautiniai nusikaltėliai sugeba perkelti milžiniškas mases žmonių į virtualią tikrovę, sukelti maidanus, sąjūdžius, tahrirus, arabų pavasarius, nuversti teisėtas patriotiškas vyriausybes ir į jų vietas pasodinti proamerikietiškas marionetines chuntas a la Kijevo nacionalistai, po kovos už laisvę vėliava pavergti tautas, žmogaus teisių gynybos pretekstu sugeba atimti pagrindinę žmogaus teisę – teisę į gyvybę ir nužudyti milijonus žmonių visame pasaulyje – šios technologijos Rusijos dėka vis labiau praranda savo efektyvumą, su kiekviena JAV, Didžiosios Britanijos informacine agresija prieš Rusija, Rusijos tinkamos kontratakos metu, vis labiau tampa dar vienu neginčijamu įkalčiu Vakarų karo nusikaltėlių būsimajame karo nusikaltimų tribunole Niurnbergas – 2.

JAV, Didžiosios Britanijos, NATO karo nusikaltėliai privalo atsakyti. NATO į karo lauko teismą! Jau atėjo laikas įvertinti Vakarų nusikaltimus žmoniškumui, kol jie nespėjo savo godumo beprotybės liepsnoje sudeginti visą pasaulį. Dar vienam Vakarų kolonizatorių globaliniam nusikaltimui Žemė jau yra per maža.

Rusijos Gynybos ministerijos 2018-09-17 spaudos konferencija dėl Malaizijos keleivinio lėktuvo Boeing-777 MH17 katastrofos 2014-07-17 –