Žmogaus ir homoseksualistų "teisių" gynėjai pakilo į bekompromisę kovą prieš nekvalifikuotą asmenį

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/zmogau... 2018-09-14 12:13:17, skaitė 724, komentavo 0

Žmogaus ir homoseksualistų

Portalo manoteisės.lt titulinio puslapio fragmentai.

Rugsėjo 12 d. vakare žmogteisistų ir homoseksualistų portale manoteises.lt pasirodė kreipimasis, raginantis „išnešti“ politiką iš LR Seimo Žmogaus teisių komiteto. Per vieną naktį kreipimąsi pasirašė 4500 žmonių.

Kreipimesi atkreipiamas dėmesys, kad P. Gražulis ne kartą nesilaikė LR įstatymų, nepakluso policijos pareigūnams, niekino marginalizuotų grupių atstovus ir pačius žmogaus teisių principus, todėl Seimo nariai turėtų pašalinti P. Gražulį iš Žmogaus teisių komiteto ir paskirti kitą, kvalifikuotą asmenį į šį komitetą.

„Dar niekada portale manoteises.lt per tokį trumpą laiką nebuvo surinkta tiek parašų, ypač kai kalbame apie klausimą, susijusį su Seimo nario paskyrimu į komitetą. Tai rodo, kad žmonės stebi Seimo veiklą, yra nusivylę tokiu sprendimu ir klausia – nejaugi šis Seimas toks nekompetentingas, kad negebėjo rasti tinkamesnio asmens į šį komitetą?“, - pasakė portalo manoteises.lt redaktorė Jūratė Juškaitė.

Pasipiktinimas kilo, kai valdančiosios daugumos balsais P. Gražulis antradienį buvo paskirtas į Seimo žmogaus teisių komitetą.

Šiuo metu kreipimąsi jau pasirašė apie 10 tūkstančių neabejingų piliečių (pasirašyti galima ČIA).

Šiam centriniam šios dienos valstybės įvykiui buvo skirta ir rugsėjo 13 d. LRTDELFI laida „Dienos tema“.

Šaltinis: manoteises.lt, lrt.lt